Металошукач Whites Classic від автора Niksat

Тема у розділі 'Вітчизняні МД', створена користувачем Роман Филипчук, 14 лис 2016.

1. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Продам металошукач Whites Classic без VDI від автора Niksat. Прибор практично новенький, всього з ним провів десять годин копу. На мою думку за таку ціну зараз на ринку аналогів нема, гарно потестивши Вайтса я замітив що він бачить досить глибоко, працює стабільно без глюків і інших незручностей, якісна й надійна зборка. Мав можливість порівняти з іншими приборами відомих виробників у камрадів та і сам мав до того декілька штук, то різниця досить незначна а з деякими взагалі нема. У автора купив сам блок і катушку(біля місяця назад), а штангу і живлення доробив сам. Штангу виготовив із пластикових і алюмінієвих трубок трьохсекційну, получилось досить міцно й надійно. Так як прибору потрібно 12В то я по рекомендації автора прибора купив новий акумулятор logic pawer на 12V і 1,3А, примотав його ізолентою до штанги, заодно він добре балансує нагрузку. Заряду має вистачати на тиждень непреривного копу, а ще купив нове зарядне для нього, все провірив, працює добре, заряджає добре. Спочатку мав велику катушку ДД32 до нього, а потім її продав і купив в автора нову моно катушку 24см в діаметрі і на 12 кГц що краще для КР, антики, малих цілей. Власне це і є рідна катушка Вайтса з якою він розроблявся, як на мене попробувавши обидві я даю перевагу меншій моно 24 (мені так порадили і я переконався що дійсно воно так), з нею ложняків взагалі нема, чує малі цілі краще великої, а на більших цілях приріст у глибині у дд32 декілька сантиметрів, вага у моно менша, катушка стабільніша, міцніша, краще підходить для замусорених місць і з нею відчутно кращий дискрім, чорних металів практично не копається бо легко відрізнити по звуку. Прибор новішої версії і до нього підходять катушки як 12кГц так і з меншою частотою 6,7кГц.
    Одним словом в приборі все нове, а продаю тому що через декілька днів в мене День Народження і є можливість прикупити дорожчий і кращий прибор.
    Ціна - 1500грн.

Деталі в ПП або за тел.0934991050 Роман! PB130067.JPG PB130104.JPG PB130105.JPG PB130107.JPG PB130098.JPG PB130102.JPG

2. Цікаві лоти

1. Продам всем известный металлоискатель ПИРАТ. Возможны различные комплектации от собранной платы до п...
      300 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя пират (DIP) под выводно...
      70 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
    4. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    5. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1100 грн.
  3. SunDay

SunDay Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    776
    Адреса:
    Средняя Скифия приморская степь
    резерв для товарища предварительно

4. Странничек

Странничек Obergefreiter

Повідомлення:
    509
    Адреса:
    Украина,Миргород
  5. Reyden

Reyden Obergefreiter

Повідомлення:
    250
    Адреса:
    Украина
    И я постою третим в очереди!

6. Продавец Роман Филипчук

Роман Филипчук Stabsgefreiter

Повідомлення:
    146
    Доброго дня! Металошукач продано, просьба закрити тему.