1.Комплектація Металошукач NOKTA FINDX PRO (Базова) - 7499гр 2.Комплектація Металошукач NOKTA FINDX PRO--8900 гр +ніж совок +навушники+сумка - як на фото Гарантія 2 роки . Ремонт в Киеві . Відправка с Харькова або с Судовой Вишні ( Львівська обл ) В цій ціновій категорії - це самий кращий варіант . тел. +380507486450 Сергій Nokta FINDX PRO Робоча частота 15 кГц, металошукач одночастотний. 4 програми для пошуку - Поле, Парк, Пляж, Ювелірні вироби. Занурення під воду до 5 метрів, стандарт IP68. Штатна котушка NOKTA SX28, кругла, тип DD. Котушки FINDX сумісні з котушками Simplex нової генерації. Дискримінація налаштовується, є VDI 0-99, п'ять рівнів чутливості. Зсув частоти для компенсації електроперешкод. Баланс ґрунту Ручний та Автоматичний. У режимі Усі Метали сигнал порогу. Гучність регулюється від 0 до 5. Екран монохромний LCD висококонтрастний на прямому сонці. Є підсвічування екрану та клавіатури. Живлення металошукача - вбудований акумулятор, автономний час роботи близько 12 годин. Матеріал штанги алюміній та пластик, регулюється в діапазоні 63 – 132 сантиметри. Загальна вага у зібраному стані та котушкою SX28 – 1200 грам. Параметри та Характеристики Тип металошукача Грунтовий та Підводний Технологія VLF Робоча частота 15 кГц Програми для пошуку Поле, Парк, Пляж, Ювелірні вироби Дискримінація металів Є Графічна шкала 50 сегментів Target ID/VDI 0-99 (чорне залізо 0-39) Режим пінпоінт Є Баланс ґрунту Авто, Ручний Пороговий сигнал Є (Всі Метали) Зсув частоти F1-F3 Функція Iron Off Є Регулювання гучності 0-5 Регулювання чутливості 1-5 Індикатор глибини 5 рівнів Підсвічування екрану Є Підсвічування кнопок Є Захист від води IP68, занурення під воду до 5 метрів Розмір 63-132 см Вага 1200 грам Живлення Літієво-Полімерний акумулятор (2300 mAh) Штатна котушка 11 DD (SX28 DD) Гарантія 2 роки
Я думаю 2 або 3 тона . я не провіряв . В описі нема. Буде час пррвірю . я зараз не на скаді . Крім мене провіряти ніхто не буде. Просто відправляють люди і все