GETMAN - це мікропроцесорний цифровий металодетектор. Глибина виявлення цілі в ґрунті - монетоподібні предмети до 45 см,великі предмети до 2 м. Робоча частота - 13 kHz. Живлення - батареї типу АА – 4шт, або акумулятори АА.. Час роботи від батарей АА – до 20 годин. Тип пошукового датчику (котушки) – DD, розмір– 25х33см (10х13") Вага – 1060г. (прибор з котушкою – 1595г.) Вага котушки – 25х33см (10х13")– 535г Щось чули про таке?)
Та хай йому грець.... Знайомий хлопець рокiв зо 3 купив собi щось кажись за 1,5кГрн робочий блок Т-850, датчик намотав сам, штангу теж окремо придбав недорого, ходить й не нарадуеться Дуже нахвалював його й менi рекомендував Т-2 начебто не дуже вiд F-75 вiдрiзняеться
Ця пiдробка мабуть-таки називаеться в китайцiв Т-850, й досить непогана за пошуковими характеристиками, звiсно з правильним датчиком. А оцей GetMan - хз шо, ще мабуть нiхто в руках не тримав. Заявити - "в ґрунті - монетоподібні предмети до 45 см" - це треба залiзнi йайцi мати, бо битимуть по них тi, у кого нема 45см на Катькин п'ятак або 10коп масонiв За чешую та лимеснi денарii я вже промовчу
Трохи погуглив, саме гарно співає та розпушує даний прилад саме той "камрад". Отже, цей ГетМан, щось на кшталт Рутуса.
Не розглядаєте вірогідність що в фішера може бути декілька клонів, в тому числі і т2 і тх850? Яка фірма перша вийшла на ринок з цією моделлю? ПС Навіть у тх декілька виробників, підробка китайця на китайця))
Вікінга марсіяни правили,трохи деталюх в китаюри поміняли ото і став вікінхом,а напочатку був голдфіндером.
Всім привіт! Не знаю у яку тему віднести. Підходить і Хтерра про, і відгуки про красноштанного "камрада", і цей гет-ман) Замовив у них накладеним Хтерра про, з ранку телефонує "менеджер" та починає з наскоку російською розповідати які майнлаби погані, а у цьому ціновому сегменті виявляється є супер продовження серії фішер 75. Лізу сюди, дивлюсь що тема обговорення за 2 роки ні про що. Кажу - "Ні, давайте всеж Тьорку, на райберті про неї вже більше 10 листів обговорення, а у вас клон" - та вислуховую ще 5ть хвилин про переплати за бренд))) Ще раз кажу, висилайте тьорку. На що отримую відповідь, що ціна 18500 (у гуглпокупках 14096)...ну, тоді вже спитав чому не державною, воно щось про "вам політіка ілі мєталоіскатєль нужен" бовкнуло та кинуло трубку після того як почув робота що "цей дзвінок записується" (в мене коли запис вмикаєш стоїть автоматичне повідомлення)...
Ще б хотів написати про MultiMan, це копія якоїсь Тьорки, три частоти... також той недомагазин продає... зустрів на просторах інтернету (не тут) "щасливого" покупця, так він мені так розказував про цей прибор і чудо датчик що оригінал тіпа нервно курить в сторонці... ото людям там вміють впарювати "апарати". Де вони їх накуповлюють то? На аліку неміг знайти
Може не в тему,але вже непомішалоб телефони красноштанькового "крамрада" розмістити з обявами типу подарую цапа на шашлики,нехай поспілкуються з любителями халявного мняса.
Не хвилюйтеся, тиждень -два-максимум три про Вас згадають. Будуть телефонувати, писати що тільки в них і тільки для Вас є найкращий прилад.