Вашій увазі новий бездротовий металодетектор українського виробництва. Характеристика X-finder Частота роботи: 17,5 кГц. Ця частота ідеально підходить для пошуку великих та дрібних монет, артефактів та скарбів. (Це значення вказує на те, яку частоту металошукач використовує для пошуку металевих предметів.) Глибина пошуку: до 50 см. на монетах і 150 см. на великі цілі. (Це значення вказує на глибину, на яку металошукач може знайти металевий предмет. ) Режими роботи: Металошукачі можуть мати різні режими роботи, такі як “дискрім” (можна вирізати з пошуку будь-який діапазон частоти), “всі метали”. Кожен режим роботи налаштований на пошук певного типу металевих предметів. Розмір пошукового датчика: 240 Х 280 мм. Розмір блока управління 28х53х94мм Вага датчика 470 грам Вага блока управління 140 грам Загальна вага з урахуванням штанги:1140 грам Живлення: li-pol акумуляторні батареї ємність: датчик – 1000mAh, блок управління 3000mAh Дисплей: 37 Х 23 мм. Бездротовий зв’язок між блоком управління та датчиком Оновлення прошивки через WiFi Діапазон VDI -88 до 88 Час роботи без дозарядки 8 годин Регулювання звуку від 0 до 100 одиниць 3 види звукової схеми (4 тони, Стандарт, Поліфонія) Регулювання яркості головного екрану Регулювання швидкості передачі даних від детектора до Блока управління Подавлення шуму 0-30 пунктів Підсилення 0-15 пунктів Відображення заряда датчика та блока управління Оповіщення при відсутності з’єднання з датчиком Вібровідгук (опція) LED ліхтарик на задній частині блока управління Баланс грунту відстроюється в меню двома способами, автоматично та ручна корекція Час заряджання – до 3 годин. Замовити можна на сайті виробника. https://x-finder.com.ua/. Від себе пропоную промо - код ALTOBACCO, який активує приємну знижку.
На сайті ціна 12,5 к. Але великі сумніви що він хоч би 30 см у чорноземі на середню монету дав. Та й автономність роботи сумнівна... Де, як і хто надає яку гарантію ? Зробіть нормальні тести з показом налаштувань у чорноземі на різні цілі й киньте сюди посилання.
В нас на руках два МД тестові, які неодноразово розбирались, перероблялись і т.д. прошивка на них не остання. серія готова до реалізації, там вже стоїть остання стабільна прошивка . Відео тести з нею скоро.
А ніхто ж не викручує руки... Тема для попереднього ознайомлення. Так працює ринок, реклама має бути своєчасна, тим більше в нинішніх реаліях. Коли буде більше відео, тестів і т.п, то вже умовний бажаючий буде знати де і що, чи не так. Подивитись кілька відео і сторінку можна по даних в вищих повідомленнях. Подивитись як є можна по вайберу. Номер я скину без проблем в ПП. Коли встановиться фінальна прошивка, тоді приймайте рішення. Бо тоді будуть тести в грунті, стане на погоду, щось покажу, щось зніму. Бо виїхати в ліс тепер немає змоги. Робити тести по повітрю, це вважаю невірно, сам маю досвід з багатьма МД і не довіряю таким. Якось так. Люди працюють на перспективу, тому і вклали великий ресурс в оформлення відповідних документів. Не буду стверджувати на 100%, десь на 80-90, що з блоком будуть працювати інші котушки, з іншою частотою або може буде мульті. Всі карти мені не відкривають.
Ну на данному етапі, уже мені подобається. Єдине екранчик малуватий, і як читається в сонячну погоду? Хоча можливо то камера так передає.
Ну шукач вище трохи початкового рівня. Якість матеріалів блоку не дуже, можливо треба помацати) Ціна в 12,5 к. як на мене явно завищена для нашого ринку, 7-8 ще норм за умови хоча б 1 року гарантії. За українську мову лайк, але яркість треба замінити на слово яскравість. Чекаємо нормальні тести
Щодо мови, інакше і бути не може, щодо гарантії, то хто ж не дає гарантії? А щодо класу МД, то вони всі окрім георадарів трохи вище початкового
Ну як сказати, в мене є квазар арм ще. Якість матеріалів збірки 5 з 5, а коштував він 90$ (б.у.) Але це не головне. Я стежу за цим хфайндером вже майже рік, і від душі хочеться щоб в майбутньому він порвав деусятину, і мене задавила жаба, що я його не придбав вчасно за 300$)) Хочеться просто готовий продукт з меню на українській мові. Це ж дійсно круто !
Так, на першому відео це видно. Мені сподобалося що налаштувань мінімум, включив відлаштувався від грунта і в поле.
Катушка погружаєма. Скільки діставатиме сигнал до блока не скажу, не перевіряв. В майбутньому можливо будуть погружні блоки, все залежить від попиту. Інакше думаю, тут на форумі можна буде замовити гермобокс.
Буде окремо продаватись ПО на телефон. Тобто можна буде зекономити якусь суму від ціни блока, але по функціям буде менше. Як наприклад, деус лайт