Ідеально підходить для новачків, і не тільки Характеристика: 1) вага 1,1 кг; 2) питания здійснюється батарейкой типу крона; 3) роз'єм під наушники 3,5мм подовжений на 30см, тому що не завжди може вистачати проводу наушників. Дуже компактний, швидко збирається та розбирається. Повністю настроєний. Дуже легкий вага всього 1 кг 100г. Має можливість регулювання звуку(голосніше-тихіше). Тест даного металошукача (по воздуху): 1) пивна кришка - 5-7см; 2) фольга алюмінева (3х3см) - 12см; 3) кришка закаточна - 19см; 4) кришка з под краски 3л банки - 25см; 5) гильза, 50 та 5 копійок піднесення до катушки по черзі - 5-7см; 6) жесть 15х15 - 25-30см; 7) ложка алюмінева - 15см; 8) лопата саперна - 30см; 9) каструля на 3л - 35-40см. В комплект входить тільки один металошукач + інструкція. Наушники та батарейка (типу крона) не входять до комплекту. Відправка в межах України Новою Поштою. За доставку платите Ви, при отриманні на Новій Пошті.
Вибачте, але просто із цікавості (я думаю не тільки моєї), можна докладніше про це "диво"? На базі якого МД, виготовлялася плата та як саме проходило виготовленя датчика, чому там 3 виводи?
Базу не знаю, бо я його не збирав. Тільки подовжив провод під наушники. Зібраний на мікросхемі CD4001. Коли колись купляв продавець казав, що обмотка мідним проводом 0,33мм, діаметром 16см, екранована. тому мабуть виходить 3виводи. Продаю по ненадобності.
Працює за принципом “бієній” ), схоже що це його схема: http://fortuna.km.ua/index.php?opti...id=55:metaloiskatel&catid=1:articles&Itemid=4