Доброго дня громадо , натрапив на хуторі зникнувшому на мусорну яму з металоломом ... Допоможіть будь"ласка оприділити і розібратись що є вартим уваги а що уже просто металолом. З Повагою
5) ну і супутка от такий котелок я так розумію німецький але з радянськими ініціалами Луконин А.В. Год рождения 1916 .... шукав трохі інфу по людині найшов ось такі докі ... бойовий маршрут його частини проходив через цю місцевість де знайдений був котілок. знач все ж його ініціали. Він взагалі комусь як антураж ще цікавим буде ?
Там просто хутір був на після воєнних картах він був до 50-якогось року ... тому і запитав .... так в тій же ямі мусорній з іншими знахідками були найдені
День добрый.У нас в райцентре в некоторых местах досих попор имеются деревянные столбы Укртелекома , и такие "когти" используют. С ув.
Доброго дня громадо не буду розводити нові теми тому закину даний предмет сюди ж в тему найшов на позиціях ПСВ ось таку кришечку .... з того що зміг прочитати це "WEISER" трішки порився в неті і знайшов що "WEISER" ...цитую з вікіпедії .. Weiser. Віденська мануфактура займалась виготовленням кінних повозів, кузовів машин, збиранням французьких авто Turcat-Méry Збудувала 1907 декілька власних автомашин. Питаннячко до знавців може ця кришечка бути якоюсь кришкою бензобака чи кришкою на масло з тогочасних машин які використовувались Австро Угорськими військами в ПСВ ? матеріал предмета ( бронза або латунь) є залишки посріблення , в середині кришечки в отворі залишки чогось твердого ( може резина яка чи кожа тому що якщо брати вичищати то воно хрупке ) Буду радий за Ваші думки і допомогу. З Повагою