Продав неробочий прилад нічного бачення . Обставини недали мені можливості перевірити на "Новій пошті". В телефонній розмові домовились ,що поверне гроші. Я відправив він незабрав термін вийшов 11.07.17р. я зачекав ,ще до 13.07.17р. тепер оформив повернення. Нераджу мати справу !!!
Брав я у нього два ПНБ один робочий хоч і там не все гаразд та бог з ним . В особистому листуванні , він ,запропонував ,ще один . Саме цей і є предметом моєї теми. Так хотілось би вернути гроші як ні то ,що б людина вже на цьому сайті недурила нікого.
Були проблеми в цей день. В останню хвилини на "Новій пошті" забирав , перший ПНБ провірив все включалось ОК ,другий незміг небуло поблизу людини з АА батарейкою. Моя вина ,що непровірив на "Новій пошті" але людина невідпиралась ,що поверне гроші .
16 сообщений на форуме и продажа через личку... Продавца пригласил в тему. Снова, обращаюсь к последующим создателям тем в Черном списке: Ребята, думайте что и как покупаете! Задавайте своевременные вопросы! Не спросил, не узнал, не проверил, не понравилось, не увидел.... Чья вина? А деньги свои, вернуть то хочется.
По стану ПНБ продавець запевняв ,що РОБОЧИЙ !!! За всі роки на форумі вперше така х.... , єдина моя помилка те ,що поспішав , я це ПРИЗНАЮ. Якби був продавець порядний давно забрав товар а так ,хочеться щоб інші немали справу з такими на форумі.