Доброго дня шановні! Така ситуація-бачу багато військових їздять у нас на цьому авто, і при цьому чую від "експертів", що цивільним людям це авто не потрібне. А чого не потрібне не кажуть. Десь чув щоб тримати таке авто то потрібно заробляти 50-80 тисяч гривень на місяць. Будуть якісь поради?
Та я теж кажу шо пробіг за рік може бути 5000 км. а мені кажуть-та вона буде стояти і ломатися....Ну я чув що 2.7 надійний двигло. Але соляра мене зупиняє. Я більш за газ/бензин. 2 роки їздили і оновилися?
машинке то уже под 30 годиков. двигло наверняка выносливое, но есть предел. самое страшное наверное кузовщина, ржавеет-гниет хорошо. вот наверное и причины. возраст-коррозия. у вояк свои задачи, где на эти косяки особо не смотрят. а для личного авто, уже косяки существенные. да и просят на рынке наверное много, это же мерсодес, легенда. думаю гдет такая картина.
Купив собі w163-270 минулого року - їздю, задоволений. Але я військовий із зарплатою 50+к. Купляв осінню зимову гуму, та що подешевше, по 6200грн/шт. Потекла турбіна, накрився датчик температури, патрубок турбіни, вдарили морози - замерз акумулятор. Всього пішло до 26к.
Заправка в залежності від їзди - 10 літрів траса, від 12 місто/бездоріжжя. Заміна оливи + фільтри -5200грн. Розхід у бензинового 320 вище на 20-30% в залежності від їзди та стану двигуна. Тож думайте чи вам потрібне таке авто?
є розборки, щось можно пошукати подешевше...але так-шестерня распредвала нова тільки х з якої якості-десь 3000 грн одна. ціпок 2000 грн. 7 літрів масла заливати....а який паробіг на рік у вас?
та двигатель, как по мне, не такое и зло в этой машине, не расходник конечно, но сменный агрегат. меня кузов больше волнует. как оно к корозии относится, а после кузовного ремонта как живет. ток не наружная требуха, крылья-двери. а вот та, основная, силовая часть, лонжероны-пол-пороги меня беспокоит больше. бо есть плохие отзывы о стойкости ко рже мерседесов тех лет.
я думал кузов там оцинкован-але ни. бачив після дтп де краска злізла-ну сказать шо прям ржа взялась то не. там же рама и 10 точок крепления кузова к раме через сайлентблоки. я вот думаю может ли кузов от рами улететь если там згнило все))))))))))??? за любой машиной надо следить и мазать антикором днище. а если авто ездит зимой по соли то там жопа.
таки да, рамное чудо. но и рамы видел гнилые, особенно сзади над мостом. рамы как назло гниют изнутри, и вроде визуально снаружи хорошо, а внутри попа. хотя в пользовании были 126 и 140 мерсы. вот там я понял одну вещь, они тишину и спокойствие в салоне держат до последнего, хоть подвеска требует ремонта. если уже услышал стук-шум в салоне, то все, считай отвалилось. и опять же, найти достойный экземпляр, и поддерживать его в исправном состоянии думаю уже сложно. возраст и пробеги берут свое. ну мне так кажется.
magic сварка зробить з рамой чудо )))))) метал бы шестерочку иметь)) самая жопень это акпп кажись-бублики и фрикционы и раздатка цепная.
ну так эт уже и не мерседес будет, а так себе, полукохоз.. как всегда подбор всего и вся от жигулей ( образно конечно, но смысл понятен) шаровые разборные и реставрированые, и прочий лютый или не очень колхоз. тогда от мерса ток вид да салон останется. а смысл тогда в нем? а коробки ремонтируются в принципе, думаю в 2000 долл можно и вложится, и еще тыс 200 -250 откатает. и так во всем, хочешь хорошо, будь добр плати, хорошие и правильные запчасти и ремонт стоят денег. а вот возраст и пробег ту себя и покажут во всей красе. действительно как личная машина, выйдет затратно
Десь 15тис. буде в липні. Оливи 7,8 літрів потрібно. Оливу краще міняти на 7,5К пробігу, якщо їздити по бездоріжжі.
не згоден-аварійна зварка будь якої машини не перетворює ії на жигулі. до речі експерти казали що до 163 запчастини з Газелі або іншого лайна не підходять)))))) 30 тисяч на рік якщо не збавляти темп....ну нормально, щоб витрачатьи кошти частіше....Чув один лісник розповідав що на мл наїжав по 100 000 км на рік. тож розповіді продаванів про пробіг в 320 000 км 25 річної машини, це повна херня, або вони не уточнили по якому колу? 2гому? )) тоб то 2320000 км пробігу це вже шось. 8 літрів мастила це ощутимо по бюджету, проте в книжці не знайшов яке мастило заливати, якщо сінтетику, то вона ходить довше.
Ніт. В липні буде рік, як я володію авто. Олива фірми Арал 5w30 сертифіковано для Мерседес Бенц. Рекомендована заміна при пробігу 15000км, але це для Німеччини/США з їхніми атобанами та відстаннями. Для нас же - це 260 мотогодин так як в нас дороги: то яма, то канава, пильні грунтовки та тягнучки в містах.
На диво витривалий кінь . 2,7 D на автоматі . Пройшов всі сходинки пекла . Ми робили ставки коли він розвалиться і таки він стуканув , через три роки ... з пробігом під мульон. За цей час поміняли коробку , бо олень застряг у багнюці , (спалив) і турбіну в капрем . Раз на рік ходова капітально , решта по регламенту . Двигло капіталити бажання не було .Забрали внутрішні органи з нього , а тіло , як справжнього воїна , відійшло у Вальгаллу ... Кому тре запчастини прошу до привату , ціни демократичні )
Було два у хлопців з колишнього взводу. Вибирав довго, зразу хотів купити гранд черокі цих років але обрав таки мл163.