А Вас не напрягает, что полоски с внутренней стороны пояска должны быть расположены перпендикулярно ? На фото ТС они параллельно длине. Или я чего просмотрел ? Поправьте. Фото из Инета.
ТОМов я не писАл. Тарас Шевченко и Лев Толстой из меня не вышел. Ну а Вы, прежде, чем ответить, поковыряйтесь хотя бы в Интернете, если не видели обратную сторону поясков. Благо, в библиотеку ходить не надо. Удачи !
Не правильно зрозуміли. Вам написали кусок від пояска снаряда. Ось спеціально зробив світлину, поясків з повздовжними полосками. Є якраз з такими самими полосками, як у вас.
В мене були, і зараз можна якщо добре проритись в хламі, пояски біля 1 см товщини. Їх було стільки різноманітних видів, скільки було видів снарядів, шрапнельники, фугаси, і т.д, + калібри+ різні країни. Від чого ваш. ніхто точно не скаже, щоб визначити більш менш точно, треба знати справжню довжину пояска, кількість нарізів, визначити калібр снаряда, а вже потім шукати країну виробник вид і т.д. А кому ще потрібно, такий розмір даного обривка пояска, має цінність як ціна лома міді.