Медкомиссия для разрешительный в карантин

Тема у розділі 'Українська асоціація власників зброї', створена користувачем gavtet, 13 вер 2020.

1. gavtet

gavtet Gefreiter

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    artemovsk
    Собственно вопрос - карантин продлили, ежегодную медкомиссию на работе отменили до окончания карантина, обходим по желанию, как с этим делом в разрешительной по факту, скоро продление разрешения.

2. Цікаві лоти

1. Наглазник псо состояние хорошее
      400 грн.
    2. Цілик Magpul MBUS Sight чорний Стан ідеальний, не використовувався
      210 грн.
    3. Новий оптичний приціл з уцінкою North Fox 4-16x44 AOIR WA змінної кратності, із збільшенням від 4x д...
      3000 грн.
    4. Приціл снайперський панкратичний ПО3-9х42М, він же 1П21, він же ПСП-1 «Мінута». В доброму стані. Під...
      19999 грн.
    5. Оптичний приціл Steiner M7Xi із вбудованим балістичним калькулятором. Серія: Military. Серія 7 це н...
      260000 грн.
  3. Kievliv

Kievliv Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    50
    Повідомлення:
    690
    Адреса:
    Киев
    А шо,- хтой-то и всамделешно проходит медкомиссию а на купляет готовую справку??? Пииипец,- жизнь моя уже не будет прежней...

Dmitriy1976 та Otryta подобається це.
  4. Androsh

Androsh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.644
    Адреса:
    Країна У
    Проходят. Тоже интересует, как и топикстартера...

Otryta подобається це.
  5. Зевс

Зевс Oberst

Повідомлення:
    4.377
    Проходил медкомиссию для допуска к работе во второй половине августа (Киев). Видел мужчин, которые проходили комиссию для разрешения на оружие.

gavtet подобається це.
  6. gavtet

gavtet Gefreiter

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    artemovsk
    пройти то можно, не вопрос, а имеет ли право разрешитель заставить в карантин? Вот у меня сервисный центр закрыли, справку о не судимости не получить опять же, как вообще процедура в карантин осуществляется по факту, а не по словам сотрудников полиции?

7. Androsh

Androsh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.644
    Адреса:
    Країна У
    А по словам "сотрудников" как? что говорят в карантин?

Otryta подобається це.
  8. TNBM

TNBM Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Кропивницький
    Тиждень тому проходив медогляд для отримання дозволу, то всі працюють як завжди (а в поліклініці навіть трохи краще, можливо через медичну реформу). Якщо задатись ціллю - то можна всіх за день пройти, або як я по годині в день 4 дні бігати.
    Правда, в нас хворих на корону дуже мало і можливо тому все працює штатно.

gavtet подобається це.
  9. gavtet

gavtet Gefreiter

Повідомлення:
    44
    Адреса:
    artemovsk
    а что там за реформа сейчас? медкомиссию можно пройти если декларации нет?

10. TNBM

TNBM Obergefreiter

Повідомлення:
    72
    Адреса:
    Кропивницький
    За реформу толком нічого не знаю, є товариші як з підписаною декларацією, так і без. Хто часто лікується - підписує в добровольно-примусовому порядку, потім кажуть що навіть зручніше стало.

По медкомісії - в мене декларації немає з лікарем, але електронний кабінет в додатку "Medcard24" я зареєстрував колись. При проходженні медогляду разом з листом А4 (справи моєї) в електронному вигляді мене записали на прийом до відповідних лікарів, про що одразу прийшли сповіщення в додаток з часом прийому і кабінетами лікарів. Коли проходив, всі були на місці і черги якщо й були, то рухались дуже швидко. Такої ситуації як раніше, що лікаря немає 2-3 години і ніхто не знає де він не було, і на мій погляд це через появи рейтингу лікарів (на фото нижче приклад того, що можна оцінити відвідування конкретного лікаря).

upload_2020-9-17_11-21-55.png upload_2020-9-17_11-23-39.png
    Приблизно в той же час знайомий проходив медкомісію на водійське посвідчення, у нього ні додатку, ні декларації не було. Його з паспортом і номером телефону зареєстрували в системі і назначили прийоми лікарям, теж пробіг всіх дуже швидко.

gavtet подобається це.