Собственно вопрос - карантин продлили, ежегодную медкомиссию на работе отменили до окончания карантина, обходим по желанию, как с этим делом в разрешительной по факту, скоро продление разрешения.
А шо,- хтой-то и всамделешно проходит медкомиссию а на купляет готовую справку??? Пииипец,- жизнь моя уже не будет прежней...
Проходил медкомиссию для допуска к работе во второй половине августа (Киев). Видел мужчин, которые проходили комиссию для разрешения на оружие.
пройти то можно, не вопрос, а имеет ли право разрешитель заставить в карантин? Вот у меня сервисный центр закрыли, справку о не судимости не получить опять же, как вообще процедура в карантин осуществляется по факту, а не по словам сотрудников полиции?
Тиждень тому проходив медогляд для отримання дозволу, то всі працюють як завжди (а в поліклініці навіть трохи краще, можливо через медичну реформу). Якщо задатись ціллю - то можна всіх за день пройти, або як я по годині в день 4 дні бігати. Правда, в нас хворих на корону дуже мало і можливо тому все працює штатно.
За реформу толком нічого не знаю, є товариші як з підписаною декларацією, так і без. Хто часто лікується - підписує в добровольно-примусовому порядку, потім кажуть що навіть зручніше стало. По медкомісії - в мене декларації немає з лікарем, але електронний кабінет в додатку "Medcard24" я зареєстрував колись. При проходженні медогляду разом з листом А4 (справи моєї) в електронному вигляді мене записали на прийом до відповідних лікарів, про що одразу прийшли сповіщення в додаток з часом прийому і кабінетами лікарів. Коли проходив, всі були на місці і черги якщо й були, то рухались дуже швидко. Такої ситуації як раніше, що лікаря немає 2-3 години і ніхто не знає де він не було, і на мій погляд це через появи рейтингу лікарів (на фото нижче приклад того, що можна оцінити відвідування конкретного лікаря). Приблизно в той же час знайомий проходив медкомісію на водійське посвідчення, у нього ні додатку, ні декларації не було. Його з паспортом і номером телефону зареєстрували в системі і назначили прийоми лікарям, теж пробіг всіх дуже швидко.