Медаль Прусія "За військові заслуги"для військ РіА1835р.

Тема у розділі 'Росія', створена користувачем [_karatel_], 13 сер 2024.

1. [_karatel_]

[_karatel_] Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Білики
    Доброго дня, підкажіть що можна виручити за медаль в такому стані.Дякую.

Images:

IMG_20240711_123017_659~2.jpg
    IMG_20240711_123024_410~2.jpg
    IMG_20240711_122816_875~2.jpg
    IMG_20240711_122846_499~2.jpg
    IMG_20240711_122547_386~2.jpg
    Bangalor подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Емблема німецького альпійського корпусу (Alpenkorps) в вигляді елельвейса. Стан - мінт!
      1300 грн.
    2. Дивіться також інші мої лоти можливо ще щось цікаве знайдете для себе
      107 грн.
    3. Кокарда Стан на фото
      40 грн.
    4. Фурнітура на пікельхельм: орел (кокарда), піка, та частина боковушки. Іншими словами, в лоті все, що...
      500 грн.
    5. 250 грн.
  3. [_karatel_]

[_karatel_] Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Білики
    Доброго дня, може хтось допомогти чи ні?

4. Bangalor

Bangalor Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    52
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    95
    Повідомлення:
    4.334
    Адреса:
    Україна
    [_karatel_] подобається це.
  5. [_karatel_]

[_karatel_] Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Білики
    Нормальний орієнтир, тут навіть ніхто 100 доларів не дасть. Можливо виставлю когось зацікаве ставте +.

6. [_karatel_]

[_karatel_] Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Білики
  7. [_karatel_]

[_karatel_] Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Білики
    Вітання,може хтось пояснити що не так з цією медаллю,наче не частий екземпляр,стан на 5+,а більше 1500тис.ніхто не дає.Я чогось не розумію,чи не на часі?

8. Henry2

Henry2 Feldwebel

Повідомлення:
    224
    Адреса:
    м. Дніпро. Україна
    Як раз з медаллю все гаразд. Спробую пояснити, аж самому цікаво. Я живу в Дніпрі і колеціоную щось з дитинства, тому еволюцію колекціонування різних предметів бачу вже більше 30 років. Проблема перша і на мій погляд основна -катастрофічне падіння населення, особливо економічно активного. Я пам'ятаю часи, коли у нас колекціонерів і близьких до них збиралося багато люду. В 90-ті це були багато десятків, що би не сказати більше. В кожному місті, не обов'язково обласному збиралися, було багато матеріалу всякого і зовсім не було інформації. В ті самі 90-ті вивезли за кордон неімовірно багато всього. Це стало дуже прибутково, але поступово ринок наситився і прбутковість впала. В 2000 ні - 2010ті , вже навпаки вигідно було везти з закордону. Багато хто цим займався але ж потім стався скажемо чесно економічний крах. Який супроводжується різким віддтіком населення, і ще більш різким падінням елементарної освідченості. Тому для нинішніх "колекціонерів" ця медаль нічого не варта, бо вони просто не можуть оцінити з якої вона епохи. Вот якщо б там свастика величезна була... А так, вогник не запалюється. Ну а за кордон вивезти тепер проблемено. Доречі, тут такої не знайшов:
    https://www.ehrenzeichen-orden.de/
    Цікаво.

9. [_karatel_]

[_karatel_] Schütze

Повідомлення:
    19
    Адреса:
    Білики
    Дякую,ви праві на100%,зараз продаю на різних платформах відчутно по торгах.В перше знайшов щось цікаве в плані рідкості предмету,і ніхто нічого не може сказати.Бариги пропонують 600 грн. але це смішно,максимум півтори давав якийсь колекціонер.Залишається цвяхом нашкрябати сфастику,може тоді піде?)))