22-23 серпня 2008 року на території історико-культурного заповідника м . Луцька відбудеться спортивно-показовий турнір "Меч Луцького Замку" . Програма турніру День перший 22.08. Заїзд учасників. Парад. Обід. Історичні танці, показові бої, жеребкування. Відбіркові бої по номінаціях. Закриття першого дня. (Танці, договірні та показові бої) День другий 23.08. 11.00 – 11.30 Збори учасників 11.30 – 12.30 Бугурти, штурм замку, танці, 12.30 – 13.00 Виступи музикантів. 13.00 – 16.00 Обід, вільний час. 16.00 – 18.00 Фінальна частина турніру. Конкурс костюмів. Нагородження переможців. 18.00 – 18.30 Закриття. Збори й від’їзд з території проведення заходу.
Ответ: "Меч Луцкого Замка" Організатори щорічного турніру : - Волинська обласна молодіжно-громадська організація "Орел" ! Голова орг. комітету - Дмитрук Андрій тел. 093 845 94 14
Ответ: "Меч Луцкого Замка" Організатори турніру забезбечують доїзд, проживання та харчування участників турніру.
Ответ: "Меч Луцкого Замка" Мы на октябрь готовимся, погданяем доспешку а тут турнир был я блин иногда фигею вы бы хоть инфу ранше вывесили наши бы на игруху не поехали...
Ответ: "Меч Луцкого Замка" Эт проблема организаторов, я не по этих делах - у меня своя песочница Но просьбочку вашу передам кому следует - буду с ними за одним столом в понедельник.