Вітаю Рік випуску 1990(СССР),штучного виконання 20 калібр,болтовик Ствол півчок Стан дуже хороший Ідеально стріляє кулею Вага 2450гр Окремо магазини не продаю Реєстрація Чернівці Ціна 520$ Вайбер 066-6905778 Ватсап +1-416-8249352
В резерві по телефону Магазин на 4 набоі буде в продажу,клієнту не потрібен,відмінусували Кого цікавить,пишіть в ЛС
Відповім в темі,щоб не писати всім в ЛС В далекому 2010 році купив першу МЦ20-01 На одному з полювань по копиту в Карпатах,добув з неї найбільшого свого кабана,понад 200 кг,всадивши в нього всі 3 кулі,чесно кажучи тоді здалося,що не завадив би ще мінімум один набій,тому й постало питання докупити магазин на 4 набоі Обшукавши всі форуми,нарешті в одному з інетмагазинів знайшов такий,по ціні 1100 гр(долар тоді був 8 гр) З тих пір ніколи більше таких магів в продажу не бачив,то ж рахую правильним поставити на нього таку ж ціну в доларах Якщо комусь дійсно такий потрібен,ось він-поки що в продажу Кому ціна не підходить,без образ,мій товар,моя ціна 120$ з невеликим торгом
Сподіваюсь продавець просто щє не відійшов від свят. Можно щє вспам'ятати долар по 2грн, або по 60коп при радянському союзі. Без образ. З резерву знімаюсь. Я мелкан за такі гроші продаю. P.S. https://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Продам-магазин-МЦ-20-01-на-4-е-патрона-заводской.45200/ Ціна на зараз повинна була б бути 1560грн.
То купіть там,по ссилці за 1560,темі 6 років…А за свій товар я сам буду вирішувати скільки ставити ціну Ви можете продавати що завгодно,і за які завгодно кошти-ваша справа,мєлкашку ви ж не вставите замість магазина в МЦ20-01 і будете полювати,чи не так? Я до свого карабіна купляв маг за 140€,то й що? Я ж написав,кому не підходить,шукайте де-інде,які проблеми Всім мира,злагоди і веселих свят!
Магазин продано за 110$ Хто чекав на ціну в 1500 гр,хай чекає свіжого завозу,оттуда,але оного вже ніколи не буде