Маузерводы! Прошу просветить!

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, 20 жов 2019.

1. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Stabsgefreiter

Повідомлення:
    219
    Адреса:
    Киев
    Здраствуйте.

К98

Сегодня печалька. Нашел в сейфе свою экспертизу по стволе. Там написано что диаметр, на срезе, по полям 7.7 мм. ((((

То есть п##да стволу ? Начальная стадия писсеца??

Какие допуски по износу ? Кто в курсе!

Я с ним второй год охочусь. Никогда не замечал фейлов. Все четко бьёт куда надо!

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Нова Антіблікова решітка до прицелу ( Д-40 мм).Виготовлена з алюмінію товщиною 3мм , пропускання сві...
      100 грн.
    2. Чудовий стан, чиста оптика. Відсутня підсвітка. Перед активним використанням потрібна пристрілка під...
      9000 грн.
    3. Вітаю! До Вашої Уваги комплект прицільних засобів Коліматорний голографічний приціл EOTech EXP3 + Зб...
      60000 грн.
    4. Коліматорний приціл Shield SIS, як і його попередник Shield CQS - це невеликий міцний приціл, який б...
      18000 грн.
    5. (в наявності 11 шт.)
      Кільця з рівнем на приціл BUBBLE LEVEL призначені для визначення вертикального положення гвинтівки в...
      225 грн.
  3. АМАРОК

АМАРОК Stabsfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    40
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    81
    Повідомлення:
    2.365
    Адреса:
    Украина
    На стволе с веху перед целиком есть заводское клеймо где указан калибр ствола на момент изготовления. У меня написано 7.91,проверял калибром так и есть г.в.1939. Возможно тупорылый эксперт ошибся. А вообще калибр патрона 7.92х57 сейчас пишут 8х57 ....

4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Stabsgefreiter

Повідомлення:
    219
    Адреса:
    Киев
    Хз... Я этот ствол ещё в 5 классе, на каникулах, под крышой глиняной хаты нашел, в городе Стрий, западная укр. Тупо замотаный в тряпки был. Короче задрочили партизаны мого Мауса ((

АМАРОК подобається це.