Допомагав товаришу привести макет в порядок. Не робили в нуль, просто легка реставрація була. Підварилася рукоятка, і магазинна коробка . Усм, працює. Може бути схп, адже все для цього годиться. Проте для мене це в першу чергу макет на вітрину музею. Запожник працює. Є написи і клейма. В роздумах про оцінку предмету і продаж. Ваффенфабрік маузер обендорф. Рукоятки аби як підігнані під бу стиль з червоного дерева. Власне чи буде інтерес до предмету?
Доброго часу! Старенький 96й завжди буде у попит1!!!! 1х все меньше "вискакуе"...(((( Через 10/15 рок1в стане р1дк1стю... Виставляйте в оц1нку! З пов
Приветствую.Раз были вмешательства,которые сразу не бросаются в глаза-значит работали умельцы,..а не не "очумельцы"... Поддержу камрада Star64-ставьте с минимальной ставки-и на самый длительный результат...Поддержим,хотя я такую находку оставил бы внукам...Удачи!
Макет у продажі https://reibert.info/lots/mauser-c96-shp.634925 ТАкож фото прицільно. Є номер і кеймо. Пружина оригінал зварена.
Доброго дня!З святом Сятого Миколая!Вибачте камраде liman,але думаю,що з червоним деревом на щічках руків"я легендарного Мавзера Ви себе повели дещо некоректно...Можна було насічку зробити дрібненьку або просто любу зашліфувати якісно та добре залити льоновим маслом,бо на ММГ проглядаються якісь не просочені покриттям плми...Вибачте за зауваження,але якщо ліквідуєте цей дрібний недолік,то макет буде виглядати значно солідніше.Критикувати завше легше,ніж робити...
Це уже буде робити новий власник. Можливо придбає нові накладки. Я робив в рамку і не почував, насічки не шліфував. Є ще з чим попрацювати, - згідний. Але в цьому і романтика зимового вечора)