Привіт. Принесли на оцінку дану ружбайку, знайдена в стіні глиняної хати, яка успішно розвалилася Не чищений, пружина ліфта магазинної коробки жива, працює, але потрібно підчищати, пружина прицільної планки лопнута Ствол забитий землею або глиною Дякую за оцінку, в такому стані як є
Думаю в стену он попал уже из земли. Задвиги нет! Значит и внутрянка так же побита . Судя по скобе- деактивированный сброс ) ( ещё тогда) По цене сложно до чистки сказать ....
Стіна глиняна, дім розвалився років 10 тому, якщо не більше, тепер його розтягнули помалу Там дядька серйозний жив, до сьогодні, по його городі обрізи манліхера трактори виорюють))
Если хочет примерно знать конечную цену, пусть потрудится, и почистит его полностью, не только снаружи, а и внутри, чтобы с нарезами и патронником стало ясно. Магазин до белого металла пусть отчистит. Будут связи или нет?? Все влияет на цену Также все оставшиеся клейма на фото сделает.
Теронув щіткою я, і не особо то я горю бажанням його терти))) а він якщо тероне і розбере, то піде той маузер після цього, в кращому випадку замість арматури в бетон) Для людини маузер "великий пІсталет" Дякую вам за оцінку і пораду
Значит копал по случаю Ещё раз пишу- по этим фото деактивированный 98 ( судя по скобе) был уже из земли спрятан в стену ... Чего бы дядька не говорил .
Про скобу я вкурсі, колись читав, що самі ганси так робили, уж до болі їм не подобалося, коли в них стріляли з їх же зброї Дякую вам за увагу до теми
В продажі, з 1 грн Кому цікаво ссилка на лот Успішних торгів https://reibert.info/lots/mauzer-k98.563474