Доброго дня. Ось в одній хатині нашурфив такі речі. Питання машинка СССР? І чи потрібна комусь масльонка чи в метал? Дякую.
Також є дві тріснуті сокири. Чиї вони, ссср? Їх в метал чи може комусь пригодяться? Можу і заварити якщо потрібно))
Сокири навіть заврені будуть користуватись попитом.Почістіть заваріть,трішки фарби і підуть вони з OLX як теща під льод.Варені сокири ходять не гірше за не варені. "Шпріц"теж думаю буде цікавий,тільки там відсутня головка під прес масльонку.
В метал же встигните,з м1сяць назад,бачив тут обьяву камрада яркий купе тр1снут1 сокири /т1льке не зварен1/. З пов.
Камрад вже тут))) Перша сокира (без борідки) ИЖ сталь, а друга совок до 1975 року. Мене більше шприц цікавить. Він в робочому стані, за скільки продаєте?
По сокирам: Щоб гарно пішли ціна повинна бути гарною) Тут на форумі є темка де нові сокири ИЖсталь (така як перша на фото) по 250грн. Так що тут камради більше 100грн навряд дадуть. На ОЛХ можна по експерементувати з гарним описом "рубає титановий протез в нозі тещі" і ціною 300грн)