Нарешті вітчизняна фірма розродилася. Таке як на нормальних 3х частотах Але катухи йдуть тільки на одній частоті. Цікаво чи дійсно одночастотна катуха ефективніша за 3х частотну, як наприклад це було реалізовано в x terra 705 Штанга залишилася як у гауса, міцна але не практична. Такий собі трохи вище початкового рівня приборчик)
Скажу зразу, відео не дивився, бо поки влаштовує свій прилад, альтернатива нецікава від слова взагалі. Але почитав кілька Ваших висновків і напишу. Дійсно одночастотні котушки краще відпрацьовують ніж кількачастотні, це я як користувач доволі примхливих приладів АКА скажу. А про Гаусівську штангу навпаки казали, що вона мега зручна та ергономічна. Сам не пробував.
Штанги Марс мд і у Гауса різні за конструктивом і ергономікою. Перша розбірна, універсальна, з кріпленнями під різні мд, а-ля деус. Друга не розбірна, і в рюкзак не влазить. І якщо цанга затягнеться випадково, то можна розкрутити тільки плоскогубцями)) Короче штанга Гауса не зайшла зовсім. А так блок на приладі прикольний. По ттх не вспів його вивчити, бо не ті частоти були, що треба під тогочасні задачі. Було продано того Гауса через місяць і забуто. Цікаво, скільки Велес буде коштувати...
Як деус,В цей раз хоч частотний діапазон тішить,правда 24 кгц смущає, в мене якась завада там висить.На полях також.
,,Вокруг да около" реклама-гляньте яка в мене іграшка... Ні щоб хоч виход з цим приладом відзняти, а так ні про що.
Ноу хау ніякого не відбулося, і три різні катухи з різними частотами по 2-3 тис. на цей апарат брати, мабуть не найкраща ідея) Та й взагалі, якщо ціна буде як у терки про, то ще куди не йшло, а якщо дорожче, то продаж точно масово не піде. Але коробка хороша.
Гаус вiд Марса начебто досить непоганий прилад, не такий розповсюджений як Аська чи Деус, але начебто негiрший. А це - новий, якого може 3-4 людини в руках тримали
Да про Т-705 чув ? То з перемножиними частотами було.А тепер напевно,уже перемножили під три частоти ,ту саму Теру .От мені подобається,коли люди фантазують,особливо коли фантазії на межі БРЄДА.Одному лінійка привижається підрізана.Другий рівняє Т-705 з Деусом і Апексом.Я надіюсь ти Апекса мав на Увазі? Мова йде про кілька частот.В обговорюваному МД,на ті кілька частот потрібно мати кілька датчиків! Нічого не смущає?Послідовне і логічне мишлення іноді виводить з тупікових ситуацій. З наступаючим Новим Роком!
Дизайн блока, коробки і приладу в цілому симпатичний) Моя особиста думка - і з застарілої моно концепції можна дещо видушити. Є деякій потенційний попит на тихі, недорогі, глибокі або точні за дискримінацією прилади. Коротше, комфортні і зрозумілі. Але це за умови адекватних, допиляних програм пошуку і адекватної ціни.
А три катушки по ціні одної буде продаватись,чи МД в навантаженнЯ,БОНУСОМ йти до них??? Послідовне і ЛОГІЧНЕ мишлення !Вам не показалось,що ви самі,собі перечите свохм монологом? З наступаючим НОВИМ РОКОМ!
Навзаєм Ні. Аматор купує собі прилад з однією, потім при бажанні докуповує. Три котушки йому ні до чого. Я дорос до ЧК і КР через два роки після початку цього брудного і невдячного заняття До того цілком задовольнявся совєтами і не розумів, як можна цілий день ходити за двома -трьома сигналами. Це - людська психологія, яка і змушує людину, врешті -решт, робити ті чи інші вчинки. Купувати мд, або кнопати по екрану андроїду, зокрема І я зазначив, що це для початківців прилад, і ціна його має бути відповідною.
Давай переаеду написане на зрозумілу мову.РОЗВОД ЛОХА..!!!.Аматор купує бу Ф 75,і неморочить собі яйці .
А профi купуе собi Вайтс Спектра В3 та взагалi вже нiкому не мороче яйцi! А та Спектра працюе одразу на трьох частотах без змiни датчика!!! Одновременно! З наступаючим Новим Роком усих форумчан!!!! Усе буде Украiна!!!
Ніт. Аматори починають зазвичай з простого цифрового приладу, як от Квазар. А про ф 75 аматор якщо і чув, то хіба з поста шановного перекладача до речі, скільки у ф 75 частот?
Умовний "аматор" не чув за ф 75 бо це застаріла примітивна хрінь, яку зараз мало де знайдеш. І це такий же міф про "проф прилад" як зараз сімплекси/легенди, котрий роздули свого часу бариги/продавани по типу барсука і інший капроноголових.
Примітивний гібрид напів аналог з фазовою вирізкою грунту і частотою 13 кГц, нічим не кращий і не гірший за фортуни.
Be Happy, Відповів за мене! Я так зрозумів,квазарп повний цифірник ? З датчика сигнал зразу на ЦАП ? Аналогові запчастини відсутні? Тут у мене він валяється на столі СТМ 32 бачу,ще якісь цяцьки запаяні,то не аналогові запчастини? .Припиняйте цирк на дроті.Будуть тести,при нагоді Крот -маю 5 штук,Фортун ,три чи чотири,і квазарп можете порадити прошивку.13 кгц на всіх влаштує ? Самим цікавим буде тест на кусок рижого вагою 0,06 грам.Фішер чує його і ще знаю хто його чує.Квазарп почує?
Зараз вже дабл скор буде нагинати всі мд, поки ще щось не вийде з новою назвою) Легенда хороший прилад, але особисто я за ті гроші краще б Деус взяв. Товариш нещодавно купив сімплекс ультра з вухами, на квазар коваля дивитись вже не хоче. Мені навпаки, з квазаром комфортніше. Ультра теж хороший прилад, але враховуючи різницю в ціні, вона не настільки краща (за нормальний квазар), на скільки дороща. Я б краще деус лайт взяв за ті гроші. Кожному своє. Так і з Велесом. Попит залежатиме або від адекватного цінника, або від шаленого піару, як з турками
У турків ціна адекватніша, тому люди і беруть. Але балаболят вони капець. Цікаво часи тут будуть на екрані, як у гауса. На копі корисна річ.
Точно,і якщо повний екіпаж і не джип,то МД потрібно в коробку збирати.Вони повстидались третє коліно зробити