Mars MD Veles

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем denmlab, 28 гру 2023.

1. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine

Нарешті вітчизняна фірма розродилася.
    Таке як на нормальних 3х частотах :beer:
    Але катухи йдуть тільки на одній частоті. Цікаво чи дійсно одночастотна катуха ефективніша за 3х частотну, як наприклад це було реалізовано в x terra 705:rolleyes:
    Штанга залишилася як у гауса, міцна але не практична.
    Такий собі трохи вище початкового рівня приборчик)

Останнє редагування: 28 гру 2023
    InstruCtorS, Бек, krokodil та 3 іншим подобається це.
    1. Корпус для пинпоинтера 1, 3d печать, АБС, есть разные цвета. Т. к. корпус печатается под заказ (воз...
      200 грн.
    2. Пинпоинтер с литиевым аккумулятором, отличия от того что с батарейками смотрите на вторм видео Видео...
      950 грн.
    3. Новый поинтер ,плюс крона и защитный колпачек…смотрите другие мои лоты..
      1098 грн.
    4. Тренчик, пружинка, непотеряйка для пинпоинтера pinpointer, ключей, пистолета, барсетки, и других вещ...
      150 грн.
    5. Кобура для миниметаллоискателя , пинпоинтера на пояс. Идеально подходят для пинпоинтеров моего произ...
      200 грн.
  2. флегМАТ

флегМАТ Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    36
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    53
    Повідомлення:
    844
    Адреса:
    Київська обл.
    Скажу зразу, відео не дивився, бо поки влаштовує свій прилад, альтернатива нецікава від слова взагалі. Але почитав кілька Ваших висновків і напишу. Дійсно одночастотні котушки краще відпрацьовують ніж кількачастотні, це я як користувач доволі примхливих приладів АКА скажу. А про Гаусівську штангу навпаки казали, що вона мега зручна та ергономічна. Сам не пробував.

Wiking730, InstruCtorS, Arch та ще 1-му подобається це.
  3. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Штанги Марс мд і у Гауса різні за конструктивом і ергономікою. Перша розбірна, універсальна, з кріпленнями під різні мд, а-ля деус. Друга не розбірна, і в рюкзак не влазить. І якщо цанга затягнеться випадково, то можна розкрутити тільки плоскогубцями)) Короче штанга Гауса не зайшла зовсім. А так блок на приладі прикольний. По ттх не вспів його вивчити, бо не ті частоти були, що треба під тогочасні задачі. Було продано того Гауса через місяць і забуто.
    Цікаво, скільки Велес буде коштувати...

Останнє редагування: 28 гру 2023
    solovey_2005 подобається це.
  4. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Як деус,В цей раз хоч частотний діапазон тішить,правда 24 кгц смущає, в мене якась завада там висить.На полях також.

Бек та denmlab подобається це.
  5. shanyn

shanyn Schütze

Повідомлення:
    32
    Адреса:
    Украина
    ,,Вокруг да около" реклама-гляньте яка в мене іграшка... Ні щоб хоч виход з цим приладом відзняти, а так ні про що.

minitarn3838 та denmlab подобається це.
  6. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    Ноу хау ніякого не відбулося, і три різні катухи з різними частотами по 2-3 тис. на цей апарат брати, мабуть не найкраща ідея)
    Та й взагалі, якщо ціна буде як у терки про, то ще куди не йшло, а якщо дорожче, то продаж точно масово не піде.
    Але коробка хороша.

byr4yn, Аle_ks та Alex Striker подобається це.
  7. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Гаус вiд Марса начебто досить непоганий прилад, не такий розповсюджений як Аська чи Деус, але начебто негiрший. А це - новий, якого може 3-4 людини в руках тримали

8. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Да про Т-705 чув ? То з перемножиними частотами було.А тепер напевно,уже перемножили під три частоти ,ту саму Теру :D.От мені подобається,коли люди фантазують,особливо коли фантазії на межі БРЄДА.Одному лінійка привижається підрізана.Другий рівняє Т-705 з Деусом і Апексом.Я надіюсь ти Апекса мав на Увазі? Мова йде про кілька частот.В обговорюваному МД,на ті кілька частот потрібно мати кілька датчиків! Нічого не смущає?:DПослідовне і логічне мишлення іноді виводить з тупікових ситуацій. З наступаючим Новим Роком! :beer:

Бек подобається це.
  9. Енот рыболов

Енот рыболов Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    568
    Адреса:
    Киев
    Дизайн блока, коробки і приладу в цілому симпатичний)
    Моя особиста думка - і з застарілої моно концепції можна дещо видушити. Є деякій потенційний попит на тихі, недорогі, глибокі або точні за дискримінацією прилади. Коротше, комфортні і зрозумілі.
    Але це за умови адекватних, допиляних програм пошуку і адекватної ціни.

флегМАТ та denmlab подобається це.
  10. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    А три катушки по ціні одної буде продаватись,чи МД в навантаженнЯ,БОНУСОМ йти до них??? Послідовне і ЛОГІЧНЕ мишлення !Вам не показалось,що ви самі,собі перечите свохм монологом?:D З наступаючим НОВИМ РОКОМ!:beer:

Сердитий їжак та Енот рыболов подобається це.
  11. Енот рыболов

Повідомлення:
    568
    Адреса:
    Киев
    Навзаєм:beer:
    Ні. Аматор купує собі прилад з однією, потім при бажанні докуповує. Три котушки йому ні до чого. Я дорос до ЧК і КР через два роки після початку цього брудного і невдячного заняття :D
    До того цілком задовольнявся совєтами і не розумів, як можна цілий день ходити за двома -трьома сигналами.
    Це - людська психологія, яка і змушує людину, врешті -решт, робити ті чи інші вчинки. Купувати мд, або кнопати по екрану андроїду, зокрема;)
    І я зазначив, що це для початківців прилад, і ціна його має бути відповідною.

Останнє редагування: 31 гру 2023
    InstruCtorS подобається це.
  12. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Давай переаеду написане на зрозумілу мову.РОЗВОД ЛОХА..!!!.Аматор купує бу Ф 75,і неморочить собі яйці .:D

Бек та denmlab подобається це.
  13. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А профi купуе собi Вайтс Спектра В3 та взагалi вже нiкому не мороче яйцi! А та Спектра працюе одразу на трьох частотах без змiни датчика!!! Одновременно!
    З наступаючим Новим Роком усих форумчан!!!!:beer: Усе буде Украiна!!!:smile_12:

14. Енот рыболов

Повідомлення:
    568
    Адреса:
    Киев
    Ніт.
    Аматори починають зазвичай з простого цифрового приладу, як от Квазар;).
    А про ф 75 аматор якщо і чув, то хіба з поста шановного перекладача;) до речі, скільки у ф 75 частот?

Останнє редагування: 1 січ 2024
    kiro та minitarn3838 подобається це.
  15. denmlab

denmlab Oberfeldwebel

Повідомлення:
    471
    Адреса:
    Ukraine
    У ф75 одна частота 13 кГц. Квазар складніший за нього набагато.

флегМАТ, Енот рыболов та Arch подобається це.
  16. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Умовний "аматор" не чув за ф 75 бо це застаріла примітивна хрінь, яку зараз мало де знайдеш.
    І це такий же міф про "проф прилад" як зараз сімплекси/легенди, котрий роздули свого часу бариги/продавани по типу барсука і інший капроноголових.

Аle_ks, хэллкэт, kopboy78 та 6 іншим подобається це.
  17. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Примітивний гібрид напів аналог з фазовою вирізкою грунту і частотою 13 кГц, нічим не кращий і не гірший за фортуни.

PAV81, minitarn3838 та Енот рыболов подобається це.
  18. Енот рыболов

Повідомлення:
    568
    Адреса:
    Киев
    Дякую, я в курсі :beer: Питання було до пана перекладача

19. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    БЦ city
    Кожен продаван роздуває те, за що отримує вигоду))

хэллкэт, YuriyNik та solovey_2005 подобається це.
  20. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Be Happy, Відповів за мене!
    Я так зрозумів,квазарп повний цифірник ? З датчика сигнал зразу на ЦАП ? Аналогові запчастини відсутні? Тут у мене він валяється на столі СТМ 32 бачу,ще якісь цяцьки запаяні,то не аналогові запчастини?:D .Припиняйте цирк на дроті.Будуть тести,при нагоді Крот -маю 5 штук,Фортун ,три чи чотири,і квазарп можете порадити прошивку.13 кгц на всіх влаштує ? Самим цікавим буде тест на кусок рижого вагою 0,06 грам.Фішер чує його і ще знаю хто його чує.Квазарп почує?:D

minitarn3838 подобається це.
  21. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Воно то так, але ф75/нокти/легенди це приклади прям лютого наїдалова, роздули з мухи Юпітер.

PAV81 та Be Happy подобається це.
  22. Be Happy

Be Happy Stabsgefreiter

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    БЦ city
    Зараз вже дабл скор буде нагинати всі мд, поки ще щось не вийде з новою назвою) Легенда хороший прилад, але особисто я за ті гроші краще б Деус взяв. Товариш нещодавно купив сімплекс ультра з вухами, на квазар коваля дивитись вже не хоче. Мені навпаки, з квазаром комфортніше. Ультра теж хороший прилад, але враховуючи різницю в ціні, вона не настільки краща (за нормальний квазар), на скільки дороща. Я б краще деус лайт взяв за ті гроші. Кожному своє. Так і з Велесом. Попит залежатиме або від адекватного цінника, або від шаленого піару, як з турками

Аle_ks подобається це.
  23. pilot44

pilot44 Feldwebel

Повідомлення:
    585
    Адреса:
    Полтавська
    У турків ціна адекватніша, тому люди і беруть. Але балаболят вони капець. Цікаво часи тут будуть на екрані, як у гауса. На копі корисна річ.

24. NIA

NIA Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    46
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    89
    Повідомлення:
    3.595
    Адреса:
    Поділля
    Штанга хороша,нею можна надоїдливих фермерів ганяти,все продумали:D

krokodil, Сердитий їжак та denmlab подобається це.
  25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Точно,і якщо повний екіпаж і не джип,то МД потрібно в коробку збирати.Вони повстидались третє коліно зробити :D