Mannlicher M88 - СХП

Тема у розділі 'Скільки коштує?', створена користувачем SPADE, 4 лип 2017.

1. SPADE

SPADE Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    58
    Повідомлення:
    440
    Адреса:
    UKRAINE
    Підкажіть по ціні. За скільки можна продати даний Манліхер М88 - зроблено під СХП
    Стан як на фото. Залізо копане, дерево під замовлення зроблено по всіх стандартах
    В стволі 5 отворів.
    Все справне, все працює крім пружини в магазинній коробці

Images:

20170612_121758.jpg
    20170612_121901.jpg
    20170612_121916.jpg
    20170612_122408.jpg
    20170612_122430.jpg
    ArtBorsuk подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Тесак унтер-офицерский, DRK. Немецкий Красный Крест. ---------- Полное название : Hauer M38 für Mann...
      85000 грн.
    2. состояние хорошее. фирма Alkoso. выпущен для полиции . есть клеймо на клинке Алкоso и на гарде номер...
      7500 грн.
    3. Штик-ніж Маузера(К-98).Не точений.все розбирається.кнопка працює.Помитий і почищений. Ножни від іншо...
      2200 грн.
    4. Оригінальна кнопка для штик ножа Маузер К98. В хорошому стані, є клеймо, за потреби додам фото.
      550 грн.
    5. cостояние хорошее . не точен . все грани целые , фирма WKC , не парные номера
      6000 грн.
  3. Scolver

Scolver Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    614
    Адреса:
    Запорожье
    Заштифтуйте нормально и будет цена больше думаю, чем с отверстиями. Дерево если на форуме брали, то все они около 1500+-, железо если около 3000+- отдадите, то будет уже неплохо. Лучше разбирайте по запчастям либо доводите до ума и продавайте целиком.

SPADE подобається це.
  4. SPADE

SPADE Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    58
    Повідомлення:
    440
    Адреса:
    UKRAINE
    Дерево купляв тут на форумі - 1600 грн. Чекав на замовлення досить довго - пів року, але зробили.
    Магазинна коробка, затворна рама підійшли ідеально без підгонок,а от з стволом 1см прийшлось підганяти. Не співпадання де ствол кріпиться до затворної рами та на хомутиках, які прижимають ствол до лложа. Майстри сказали, що мають Манліхера з європи з якого взяли мірки. В мене мабуть трохи на ця модель. Мій Манліхер знайдено на позиціях по ПСВ, які штурмував в вересні 1914р. генерал Денікін.

Images:

20170603_234154.jpg
    20170603_234410.jpg
    20170603_233943.jpg
  5. SPADE

SPADE Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    58
    Повідомлення:
    440
    Адреса:
    UKRAINE
    Підкажіть, будь ласка, як це правильно має бути заштифтовано, або це можна почитати. Дякую!

6. SICHELSCHNITT

SICHELSCHNITT Feldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    47
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    82
    Повідомлення:
    422
    Адреса:
    Украина
    За такой набор железа( мое мнение) никто больше 800 грн не даст,не указано состояние затвора,патронника,комплектация маг коробки,отсутствует заднее ложевое кольцо,антабка,тыльник...дерево на 88 лучше всех ( мое мнение0 делает камрат

79-ОАЕМП,с пересылом железа мне получилось около 1300 грн,( бук)здесь дерево по качеству аналогичное,с ув.

LISORYB та viktor 78 подобається це.
  7. viktor 78

viktor 78 Oberstleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    58
    Повідомлення:
    8.963

8. viktor 78

viktor 78 Oberstleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    37
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    58
    Повідомлення:
    8.963
    Интернет барахлит,соглашусь с камрадом по цене,мало фото а по тем что есть-железо уж слишком уставшее поверхностно,с ув.

9. Montigomo

Montigomo Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    5.629
    Адреса:
    Южные степи
    Что-то мне с каждым годом кажется, что планка уже упасть ниже не может, но реальность бьет по темечку и говорит - может-может!
    SICHELSCHNITT, я бы даже сказал, что железо и за 500 я бы не купил (ну я человек "измученный нарзаном"). Ну плюс 80-100 еще обвес максимум. Дерево что у Кудеяра, что у 79- го от 1000 до 1300 грн. А делать из этого СХП я не рекомендую - утраты трети толщины ствола Вам могут сильно аукнуться.

SPADE подобається це.
  10. SPADE

SPADE Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    58
    Повідомлення:
    440
    Адреса:
    UKRAINE
    Як на мене то залізо для СХП в нормальному стані в порівнянні з іншими, які роблять і підіймають з руїн стволи.
    Тильників вистачає - не прикручував тому, що маю надію знайти в кращому стані.
    Антабка також є, просто ще відмокає - в не дуже хорошому стані.
    УСМ працює гарно
    Затвор в нормальному стані. Працює так як і має працювати, розбирається.
    Запобіжник на затворі працює.
    От тільки в магазинній коробці погана пружина-подавач патронів.
    Холостим патроном вистріл було проведено - все добре.
    На скільки мені відомо то М88 не чищений і не розроблений з отворами в стволі продають за 600-800 грн...
    Мабуть все ж віддам в місцевий краєзнавчий музей, а то в них там якісь дрова по ПСВ
    Всім дякую за хороші відповіді та рекомендації! Візьму до уваги.

Буду створювати нову тему по М95. Також потрібні поради

Scolver подобається це.
  11. Montigomo

Montigomo Oberst

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    11
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    25
    Повідомлення:
    5.629
    Адреса:
    Южные степи
    ТС, просто Вам видимо не с чем сравнивать. А я за последние лет 10 наблюдаю деградацию понятия СХП. Для меня это для СХП с репрезентативной функцией, а не только функциональной не подходит никак - не то состояние. А по поводу сверленного ствола за 600-800 грн - Вы правы - ЛЕЖАТ, но никак не продаются. Ну совсем. Ибо нафиг никому не нужны в таком состоянии и по таким ценам. Потому можно в музей, но дерево лучше продать.

Scolver подобається це.
  12. Scolver

Scolver Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    20
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    31
    Повідомлення:
    614
    Адреса:
    Запорожье
    Ну еще не нужно забывать, что с течением времени новых завозов не появляется и почва делает свое коварное дело.

struzhak, SPADE та ArtBorsuk подобається це.