Даний придмет був виготовлений для офіцерського складу під замовлення ( тому що всі клинки які нікіліровались то робились під замовлення). Є місцями втрати нікеля на фото видно, за подребою добавлю любі фото, жаба надається в подарок (жаба - новодел), клин неточен. немає тільки скоби під темляк. Ціна питання 4500грн.
Фото отдельно гарды с обеих сторон будьте добры. Там похоже что чьи то шаловливые ручки с ней напильником поработали...
ніякі шаловливые ручки там невтручались, і тимбільше напильником там ніхто нічого неробив, для пітвердження своїх слів добавлю вдень фото. З повагою
У заклепок сточены головки под потай.Должны быть круглыми.Крюк тоже сточен по бокам,должен быть круглым...
У унтера ВЫДАВАЕМОГО действительно заклепки с головками но обсуждаемый штык ВНЕСТРОЕВОЙ , полированный и никелированный . Заклепки впотай были на первых (1866/88 ) штыках к манлихеру и ничего удивительного , что на заказ делали "под старину" .
Комрад задам пряме запитання, а ви постарайтесь відповісти, чому на К-98 нема такої гарди як на буччері, шось нетак. Поясніть
Не переводите тему в другое русло. К-98 и бучера у меня нет.Не моя тема.И ни чего по этой теме Вам сказать не могу. Вам сделал замечание что с штыком не все в порядке.Вы же стараетесь доказать обратное. Фото дождаться не могу.
я тему неперевожу, я очікував що ви дасте вітповідь *що це якась дурня* абож як воно стосується даної теми. так??? а хочте знати як??? комрад??????