Всім привіт! На горищі знайшовся такий штик. Поняв тіки шо це Манліхер.А шо,як,чий-не шарю Хлопці і як його привести у норм почуття??? Хто шо порадить? Заздалегідь всім подяка
Для начала, закиньте в саляру.Хотя лучше не весь, а только клин. Не знаю как дерево отреагирует.Или обильно обработайте ВД-шкой. Оставьте на некоторое время. ИМХО
Перетворювач іржі, зашпували через пів години протерли і так декілька разів. Або як рушниці відновлюю, в керосин добавити сіль і туди ніж на добу - дві, потім добре протерти. Але зараз з керосином, де його взяти.
Накладки лучше не трогать. Они заклепаны. Забрызгайте ВД. Оставьте откикисать. Затем мет.щётка , но без энтузиазма. И так несколько раз.
Eto ne glubokaja rzavcina, nado davat klinok v diesel ili oil i uvidet sto dalse delat, s nakladkami nicevo nenado delat, poka oni zaklepany. Predpolozitelno eto ranij Steyr nado posmotret na golovku po stampoch.
Дякую До ранку провадяться у пакеті з вд40 На ранок подивлюсь та і положу у соляру та недільку. Наскільки я знаю,соляра не дуже агресивна і дереву думаю нічого не буде