Дуже вже мені сподобався мангал "Слава Україні!" Його вогонь, зігріє душу будь-якого українського патріота! Тіштесь разом зі мною! Слава Україні!
Ми як раз формуємо списки, хто готовий за мангалом іти на Центр Алєнєводства- МаЦкву! Вас записую 24.
я вам ось що скажу. можна вічно дивитись на три речі, як тече вода. як горить вогонь та як хтось працює, ідеальне поєднання то пожежні на праці. але до цих речей зараз додалась і четверта. це палаючий мацквабад. і най він поки що лише в уяві та мангалі але ми прикладемо усіх зусиль щоб то було насправді. і дивитись на палаючий мацквабад набагато приємніше ніж на всі інші речі. отакоєот. а ви кажете музіка.
Треба ше на мангалі мавзолей прорізати, і "ленін" написати - на мою думку так буде ще колоритніше! Так сказать, згоріла хата - гори і сарай.!
Ага! Ви думаєте камрад такий дурний? Я б на його місці не погодився! Хоча при всій повазі до Вас, на якийсь час би дав в оренду, але не більше)))))
Та мені на трошки і треба.А на довгий час - "і хочеться і колеться"...і зі своєю ,ще-ж не "розхлєбався"))).З пов.
Та тут всім би прийшлось! Того би баяна викинути, то і все б стало на свої місця! Може там і нічого такого нема))))
Так в том-то і дєло ,шо з такою - пить було-б ніколи ,та й нафіг воно нужно коли є "дєла большей важності".З пов.
От я кажись поняв в чому справа.Треба вам жіночок хтивих,а може і не одну.Влаштувати жіночу содомію,або римську оргію,відірватися так сказать,щоб потім при виду жінок очі не палали,а тихесенько тліли.Шоб було шо згадати, та соромно розповідати.
Камрад робота чудова,хотілосяб побачити жареного гутіна і печальну клячу,якщо це можливо і не зіпсує апетит
Т-аак Ви праві!!!Оргію!!!Але-ж очі тліти все-одно будуть як у вовка на морозі.Тьху ,дописався...Як у кота вночі - хотів сказати .З повагою.