23:32 вечора, моїй матері звонить якесь мудило і починає "вещать", що воно збило людину і його закривають, в цей самий час мені телефонує батько і стримуючи ржача просить трохи зачекати. Це чудо в цей час втирає моїй матері що його доправили до місквідділу і закривають і йому дуже погано. Звісно співчутлива мати запитує в "сина" що з ним та де це сталось, виявляється цей організм "збив" людину і його зараз тягнуть на експертизу. Слізно просив приїхати і на запитання де він "збив" людину повідомив що на Київській трасі. На запитання що ж він там робив - відповів, що за товаром їхав, але за яким не уточнив, відповівши - "за нашим товаром". Останнім що я почув з розмови: Мати - Синку, а як же тебе звати? - Сашко... І коментар батька, досить голосно: - Скажи цьому дятлу, що треба було валити свідків та тікати! На цій фразі злодюжка кинув слухавку. Номер нашого "нещасного синка. котрому погано" - 095 058 66 07 Що цікаво, цей контрацептив розмовляв на українській мові, але в нашій місцевості так не розмовляють. За словами матері це більше було схоже на говірку уродженяця західних областей. Камеради! Будьте пильні. Від себе і батьків особисто дякую камерадам, що створювали попередні теми схожої тематики - Ви правильно зробили і допомогли іншим вберегтись від шахраїв.
Да обычный развод, нажива на инстинктах любой матери, готовой на всё ради своего ребёнка. Не всегда получается, но если 1 из 10 прокатит, то можно на пару тысяч баксов разжиться. Или на срок, кому как повезёт.
Ну смех-смехом, но денег то он вроде не просил... Может номером ошибся, а может просто накурился и развлекается
Воно намагалось на жалість придавити, грошей попросити не встигло. Якщо б хтось дійсно вскочив в таку халепу, то точно вказав де він знаходиться.
Теж колись дзвонили до дружини від імені брата,пробував знайти безрезультатно.Відомий розвод,сидять зеки на зоні та й промишляють.
Ну теперь ради интереса надо почитать сводки милицейские, сбивал ли кто человека на Киевской трассе (по имени Саша)
Головне бути поінформованим про можливість такого розводу. Якось після подібної теми тут поговорив з батьками про таку можливісь - як виявилось не дарма.
ох і черстві люди твої батьки парторже я тут анекдота згадав, старезного. серед ночі СМС. мама мєня забралі в міліцію за тарговлю наркотікамі. нада 500 долярів. у відповідь інша СМС. іди до тюрми. мнє такой син нє нужен. і вобще я папа.
Але ж то я не винен - батьків не обирають, та й мене якось цілком і повністю влаштовують мої батьки в плані такої "черствості". Однак мені страшно навіть уявити, що було, якби тобі зателефонували такі кадри і почали щось подібне плести... Одним словом мені б було їх навіть трошки жаль.
Був подібний випадок в тому році з мамою мого товариша,та мало не відправила гроші(5 000) на якусь там картку,добре що син їй зателефонував(був на роботі в місті,а мати живе в селі) і сказав що в нього все в порядку.
А з якого дива тебе жаліти? Ти б з них поглумився так, що жоден психоаналітик не витягнув би їх з глибокого депресняку та ступора.
чув парторже. а ти зателефонуй зараз та поцікався як сі справи, як товар, чи не сильно у мєнтовке побили? і час якраз підходе.
Три раза с этими уродами сталкивался. Два раза матери звонили. Один раз сам трубку брал поздно ночью. Говорит в милицию попал, ну я ему и говорю:"Ну и сиди там дятел". А матери первый раз аж плохо было. Яйца бы уродам открутить не мешало!!!
Моим тоже звонили как то около года назад в 2 часа ночи.... Тип я попал в мусарню за драку и на меня шьют бумагу))) Тока одна загвоздка у них)) я то был за границей в то время..в итоге разговор был записан, в конце звонивший был послан в грубой форме в страну мальборо и последовало заявление в органы) , что самое удивительное приехали быстро и приняли) как дальше было хз... но по статистике нашего города..тех кого словили все не местные..в основном Луганск и Винница. Понаехали тут))))
Позавчера моим знакомым тоже про киевскую трассу, сына и аварию звонили с номера 067 12 26 319. Разводить пытались на 6000 грн.
Зато я могу похвастать-я уже раз десять машину выигрывал.Присылали СМС с адресом офиса в Киеве,с контакным телефоном,а перезвониш и деньги со счета телефона тю-тю и еще должен будеш.Считаю,что операторам после заявлений,надо блокировать такие номера,а они отмораживаются-типа никакого отношения не имеют.