Доброго вечора , скажіть будь- ласка , чи можна розпізнати який був малюнок на шоломі в даному випадку . З пов.
Вітаю .Щось угадується , якийсь контур . Майже нічого не видно. З іншого боку набагато гірше становище ніж тут.
Так є і доуга декалька , тільки погано видно , одмока , ця декалька погано видно , а там ще хуже не видно, може прояснеться ,
Якщо є й друга, то була така https://memo-randum.net/img3d/?src=...nie/kaski/stahlhelm-m35-dvoynaya-dekal-et-66/
Я так поняла , шоб клеймо на ободі подивиться , треба обод зривать , а вдруг там есес? Хто знає чи на ободі есес писався ?
у мене в іржі , нажаль нічого не видно , я поміряла по кругу коло " юпочки " на зовні каски 66 см . А всередені по ободі - 59 см .
Раз рассмотреть и угадать декальку не получилось , хоть с размером порешали хотя этого и не просил никто ...
Не знаю , нічого не можу сказати , але колись при менi викопали німецьку каску із червоною зіркою на весь лоб.
Були випадки , але не думаю що по 41 року , де переважно копає ТС. Те фото взагалі наскільки пам,ятаю з якогось параду.