Вітання,продаю свій мульти крузер,блок на гарантії,дві котушки стандартна kr28 та 32см, все працює відмінно,присутні царапини та сліди експлуатації,в воду не погружався,цікавить обмін на xp deus lite або xp orx.(можете пропонувати свої варіанти) Це вже другий крузер в моєму досвіді тому можу впевнено сказати що прилад дуже добре бачить дрібні цілі,металопластику,по чк дуже добре себе показує,якби не так втомлювалась рука то звісно і не продавав би.Якшо потрібні детальніші фото скину,дякую за увагу,всім миру! В комплекті: Стандартна котушка кр28. Котушка 32 см від майстра. Котушка 28 см також від майстра. Документи. Чохол на блок. Зарядка. За бажання можу дати пін китайський. Ціна 16000. Територіально Вінницька область Тульчин. 380733273817 Юрій.
Нет комфорта, есть иллюзия… тяжеловат, согласен, но у меня было два крузер поочерёдно, если есть что, он найдёт
Так крузер з новим заміненим блоком,що було із першим блоком не можу знати так як я другий власник,купляв прилаб б/у у фірми Геріс,влаштовує відповідь?