Купив через аукціон бланк стволика"Мосина" в даного "майстра".Зразуж небуло можливості провірити,повірив людині ,аукціон закрив. А ось якість роботи : Зовні все добре,але внутрішній розмір просажений повністю.Куля з легким натиско протискається в бланк.Я без зверненям до апелеції, сам ж закрив аукціон.Тема для того щоб могли форумчани побачити як буває і хто як виконує закази. Якщо комусь буде цікаво вкажу дані даного майтра.
Посилання на лот : https://reibert.info/lots/blank-zagotovka.-1-sht..1455774 Реакції від продавця немає,хоча повідомлення переглядав .Тож викладу дані : 1. Карточка: 5375 2351 0319 8865 Конозюк Руслан, тел.:0938026936,м.Віниця, НП-11. 2.Карточка дружини : 5375 2351 0319 8865 Косяк Оксана Вікторівна,тел.:0635970747 Невже репутація і слово людини коштують так дешево..... БУДЬТЕ АКУРАТНІ І ПРОВІРЯЙТЕ ТОВАР.
Декілька разів замовляв у нього бланки, все було дуже добре, можливо на вашому щось трохи людина помилилася, то якщо то непотрібно зразу в Ч/С, я думаю що він вам при можливості відпише, та виправить свій брак.
Якщо щось зміниться то я напишу і вкажу що все виправилось.Перед тим як відправляти товар його потрібно провірити і небуде дурних питань і непорозумінь.
Всім доброго! Теж мав справу з цім "спецом". Коротше ані грошей ані виробу...Плів мені всяку хрінь: то телефон вкрали,то в ДТП попав то "закрили" його,потім під заставу по "ціні нардепа" кой як випустили тощо. Коротше пропав зовсім. Зник як шматок рафінаду у склянці окропу...Ось так!