Mainlab Xterra elite.

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by STARSHINA86, Feb 25, 2025.

1. STARSHINA86

STARSHINA86 Obergefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Камради теме создана для власників Терок Єліт.Ділимося враженнями!Копом в різних грунтах.Знахідками і якимось порадами Стосовно налаштувань для різного роду пошуку.Також якісь доробки до мд та цікаві спостереження та можливо якісь байки стосовно МД!Всім Миру Добра Міцного Здоров'я рідним та близьким!!З Повагою!

DOSwert likes this.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    3. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
  3. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    І перше запитання чи можно підключати до єліт якісь інші Вуха по блютуз?І чи коректно вони працюють?Е мл 80 але не дійшли ще руки спробувати підключити їх до терки.

4. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
  5. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Ось такий захист придбав замість рідного дуже гарний кого цікавить зкину посилання

6. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
  7. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    InstruCtorS likes this.
  8. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Та тема була наче створена для X-Terra PRO,для чого там почали писати про Elite не розумію.Як на мене,це зовсім інший прилад.(якщо не брати до уваги її форму блоку керування,катушки та штанги).

STARSHINA86 and neoPartizanUA like this.
  9. DOSwert

DOSwert Gefreiter

До даного приладу підходять ТІЛЬКИ навушники ML 85.Нажаль...

STARSHINA86 likes this.
  10. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Може хто ще не бачив

флегМАТ and STARSHINA86 like this.
  11. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Ще цікаве відео від автора даного каналу

12. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Формально це дещо інша модель, то ж тема має право на існування, якщо загал це цікавить.

Аle_ks, DOSwert and OkSamyt like this.
  13. OkSamyt

OkSamyt Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    Так, відверто кажучи, до сьогодні думав що Elite це лише якась розширена комплектація Pro (типу додатковий датчик, чи навушники). А це , як і у турецьких Нокт Скоре, різні варіації частот та наявності/не наявноств мульти.
    Каюсь :beer:

Wolfgrey and DOSwert like this.
  14. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Камрад Вітаю хто підкаже яка програма сама глибока???Щось я не можу розібратися чи поле 1 чи парк 2.Всім Миру та Добра

15. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Доброго дня.Я прилад придбав нещодавно.Загалом було 2 вихода в поле.Так як земля ще мерзла,то зробити тести,та перевірити як працюють програми на прикопаних цілях не було достатньої можливості.Для себе вибрав поки що програму ПОЛЕ1(з своїми підлаштуваннями).Прилад на ПОЛІ1,достатньо глибоко бере цілі,як мілку бронзу,так і крупні монети.Знахідки радують,навіть на добряче хоженому місці.Після Деусів,Масок, Х-Терр 705 та інших,ще були цікаві знахідки.Прилад досить цікавий,та є моменти з якими треба розбиратися(погратися з налаштуваннями),для досягнення максимального КПД від приладу.

STARSHINA86 likes this.
  16. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

17. STARSHINA86

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    1
    Лоты
      на продаже:
    1
      проданные:
    3
    Камради якщо комусь потрібен посилювач Вух саме для єліт пишіть в особисті!!!Скину посилання де можно придбати!Сюди скидав адмін видаляє як заборонену рекламу без дозволу ресурса який рекламують.Хоча лише хочу допомогти камрадами у вирішенні проблемами з вухами бо на нокси валом продавців а на 12х 15х мало хто робе.Також там є чохли на блок!!!Всім миру та міцного здоров'я!!!Та ще багато чого є в цього камрада

InstruCtorS and DOSwert like this.
  18. DOSwert

DOSwert Gefreiter

На днях видалась можливість не тільки походити з X-Terra Elite,а й порівняти її з іншими МД (XP Deus2,X-Terra 705 з TIGER 18/75 кГц, Golden Mask 4 PRO та іншими)в реальному пошуку,та на прикопаних цілях.На ходових(моїх) налаштуваннях прилад не посоромив мене.Головний конкурент XP Deus2 показав себе трохи краще ніж X-Terra Elite.По глибині були майже на рівні(на прикопані цілі 5 коп СРСР,накінечник зернятко,солід).Единий момент коли X-Terra Elite показала себе гірше,це на маленький срібний хрестик(царизм) під грудкою,з одного боку чистий цвітний сигнал,з іншого (під 90 *) чорнила трішки,XP Deus2 з усіх боків показав кольоровий сигнал.Хоча на накінечник під грудкою X-Terra Elite озвучувала по колу кольором.X-Terra 705 по колу показала найгірший результат -ЗАЛІЗО і все тут.Ну і мої знахідки изображение_viber_2025-03-29_16-38-04-942.jpg

M-I-F, Omikron, STARSHINA86 and 3 others like this.
  19. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Питання до власників прибору - на скільки годин вистачає заряду на мульти? Нема такого як у турків - 5 годин і шукай розетку?

20. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Ходив 7 годин без навушників,мінус одна поділка.Якось так...

Мародёр and Wiking730 like this.
  21. DOSwert

DOSwert Gefreiter

Для мене головний ,,недолік,, в цьому приладі,що на велику ціль немає ПЕРЕГРУЗА,як у Терра 705.Все інше влаштовує на всі 100%.

vitalik 981 and Wiking730 like this.
  22. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

X-Terra 705 з TIGER 18/75 кГц получше будет чем Elite.

23. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Цікава думка. Чим саме 705 краще?

24. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Тим що після трьох годин копу,рука відвалюється,а з знахідок тільки пенецилін та шмурдяк,починається закладатись думка, навіщо я взяв того тайгера за 4 тис.краще б продав та доклав на нову Xterra elite :D:beer:.

DOSwert likes this.
  25. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Нажаль з кожним роком,знахідок меншає і прилади які морально застаріли з поганим розділенням вже не актуальні.Монети на разі вже стають рідкістю,лишились стародавні поселення які потрібно шукати вихожувати,там низькопровідні та дрібні цілі.705 звісно щось поверхневе зацепить,але це вже не те пальто!

pilot44 and DOSwert like this.
  26. Wiking730

Wiking730 General-major

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    4
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    6
    Та я то про це знаю, тому і стало цікаво чим таким може здивувати 705 в порівнянні з Еліт :rolleyes: