Камради теме создана для власників Терок Єліт.Ділимося враженнями!Копом в різних грунтах.Знахідками і якимось порадами Стосовно налаштувань для різного роду пошуку.Також якісь доробки до мд та цікаві спостереження та можливо якісь байки стосовно МД!Всім Миру Добра Міцного Здоров'я рідним та близьким!!З Повагою!
І перше запитання чи можно підключати до єліт якісь інші Вуха по блютуз?І чи коректно вони працюють?Е мл 80 але не дійшли ще руки спробувати підключити їх до терки.
Тема вже існує, читайте, спілкуйтесь, приєднуйтесь. https://reibert.info/threads/minelab-x-terra-pro.1391521/
Та тема була наче створена для X-Terra PRO,для чого там почали писати про Elite не розумію.Як на мене,це зовсім інший прилад.(якщо не брати до уваги її форму блоку керування,катушки та штанги).
Так, відверто кажучи, до сьогодні думав що Elite це лише якась розширена комплектація Pro (типу додатковий датчик, чи навушники). А це , як і у турецьких Нокт Скоре, різні варіації частот та наявності/не наявноств мульти. Каюсь
Камрад Вітаю хто підкаже яка програма сама глибока???Щось я не можу розібратися чи поле 1 чи парк 2.Всім Миру та Добра
Доброго дня.Я прилад придбав нещодавно.Загалом було 2 вихода в поле.Так як земля ще мерзла,то зробити тести,та перевірити як працюють програми на прикопаних цілях не було достатньої можливості.Для себе вибрав поки що програму ПОЛЕ1(з своїми підлаштуваннями).Прилад на ПОЛІ1,достатньо глибоко бере цілі,як мілку бронзу,так і крупні монети.Знахідки радують,навіть на добряче хоженому місці.Після Деусів,Масок, Х-Терр 705 та інших,ще були цікаві знахідки.Прилад досить цікавий,та є моменти з якими треба розбиратися(погратися з налаштуваннями),для досягнення максимального КПД від приладу.
Камради якщо комусь потрібен посилювач Вух саме для єліт пишіть в особисті!!!Скину посилання де можно придбати!Сюди скидав адмін видаляє як заборонену рекламу без дозволу ресурса який рекламують.Хоча лише хочу допомогти камрадами у вирішенні проблемами з вухами бо на нокси валом продавців а на 12х 15х мало хто робе.Також там є чохли на блок!!!Всім миру та міцного здоров'я!!!Та ще багато чого є в цього камрада
На днях видалась можливість не тільки походити з X-Terra Elite,а й порівняти її з іншими МД (XP Deus2,X-Terra 705 з TIGER 18/75 кГц, Golden Mask 4 PRO та іншими)в реальному пошуку,та на прикопаних цілях.На ходових(моїх) налаштуваннях прилад не посоромив мене.Головний конкурент XP Deus2 показав себе трохи краще ніж X-Terra Elite.По глибині були майже на рівні(на прикопані цілі 5 коп СРСР,накінечник зернятко,солід).Единий момент коли X-Terra Elite показала себе гірше,це на маленький срібний хрестик(царизм) під грудкою,з одного боку чистий цвітний сигнал,з іншого (під 90 *) чорнила трішки,XP Deus2 з усіх боків показав кольоровий сигнал.Хоча на накінечник під грудкою X-Terra Elite озвучувала по колу кольором.X-Terra 705 по колу показала найгірший результат -ЗАЛІЗО і все тут.Ну і мої знахідки
Питання до власників прибору - на скільки годин вистачає заряду на мульти? Нема такого як у турків - 5 годин і шукай розетку?
Для мене головний ,,недолік,, в цьому приладі,що на велику ціль немає ПЕРЕГРУЗА,як у Терра 705.Все інше влаштовує на всі 100%.
Тим що після трьох годин копу,рука відвалюється,а з знахідок тільки пенецилін та шмурдяк,починається закладатись думка, навіщо я взяв того тайгера за 4 тис.краще б продав та доклав на нову Xterra elite .
Нажаль з кожним роком,знахідок меншає і прилади які морально застаріли з поганим розділенням вже не актуальні.Монети на разі вже стають рідкістю,лишились стародавні поселення які потрібно шукати вихожувати,там низькопровідні та дрібні цілі.705 звісно щось поверхневе зацепить,але це вже не те пальто!