Доброго вечора Камради Не знаю що мені робити... Може що порадите хто мав справу з цими людьми Ситуація така: Потрібно було замінити акумулятор в катушці деуса, я знайшов в інтернеті цей магазин здзвонився з ними вони прийняли замовлення пообіцяли що катушку зроблять за 2-3 дні і понеділок-вівторок (22/23) відправлять мені. В середу я дзвоню до катушки навіть не бралися і я так зрозумів по розмові що не збираються найближчим часом... Я сказав щоб відправили мені назад я знайду хто зробить... Четвер, дзвоню цілий день трубки не піднімають, але попадаю на "абонент розмовляє" тобто бачать мій дзвінок... За цілий день дзвінків підняли трубку біля 16 годин, мені сказали що помінялася зміна і ця людина що зараз я з нею розмовляю уявлення не має про що я говорю тому що "угода" закріалена за попереднім працівником... На всі питання я получав таку ж відповідь... В сервісний центр він тоже сказав що навіть не буде дзвонити бо вони йому нічого не скажуть... От так... В суботу буде мій консультант тоді дзвонити. Скинув трубку, я передзвонив попросив номер до начальства, мені звичайно не дали... От така історія.... Пахне кидаловом... Може хто мав з цією "шарашкіною конторою" тоже якісь проблеми... цікаво було б вислухати. Дякую
а це не ті що ще барижать ксівами які дозволяють копати кургани та інші історико-культрологичні місця та засіяні поля?
Меня тоже,думаю и других тоже.Заходил к ним н сайт ,хотел что то заказать(уже не помню)сказали нет в наличии,после этого СМСки и пошли....
діду от що в вас за бандитські замашки. вже не 90сті і припиніть свою диструкцію. можна зробити набагато ліпше. реквізувати надлишки як хабара так і іншого.
ну тут без питань. за любим розкладом товчи пику нюсє до речі щось його давно ніхто не киздив. нєпорядок!
ТС,почитайте с 34 страницы,там пару "камрадов" топят за небезызвестный клЮб. https://reibert.info/threads/uvaga-aferisti-v-poshuku.973716/
А чтобы ее копнуть ,ксиву обязательно покупать?Бо назвычай писля пивной вечеринки у мене виникаэ бажання встромити свий пинпоинтер в чьюто ямку.Если такая опция возможна,то я таки запишусь в КОМРАДЫ!
Здзвонився сьогодні з цими покидьками камрадами. Тільки сьогодні катушка поїхала назад до рідного дому, і звичайно навіть "не рухана". Значить з магазину почали перекладати вину на сервісний центр, я взяв номерок і туди... Подзвонив до них, а мені кажуть що такої навіть не було... Коротше я записав ці дві розмови на диктофон, вийшло дуже мило... Пізніше сформую усе це в відео і закину на ютуб. Нехай камради знають цих ****. Ще подивлюся що мені пришлють... Чи моє...
Предлагаю повесить им на телефон какую -нибудь рекламную подлянку,например дешевая чистка канализации.