Магазин до Taurus CT9G2 9*21

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем AlexVV, 31 гру 2022.

1. AlexVV

AlexVV Stabsgefreiter

Повідомлення:
    522
    Адреса:
    Винница Украина
    Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, де можно придбати пару магазинів до
    Карабін Taurus CT9G2 9*21
    Дякую!

2. Цікаві лоти

1. Куплявся у вересні 2024р. Пова комплектація з коробкою. Переваги: розміри і вага. Маючи розміри неве...
      10000 грн.
    2. Вимушена продажа .відкритий оптоволоконний приціл ,малі розміри та вага ,простий та надійний.Довжина...
      3900 грн.
    3. 640х512 матрица, чиста, ни одного битого пикселя. Стоял на СВУ Оц-03.
      55000 грн.
    4. Прицільна сітка L-4а з підсвічуванням. Модель: Amplus 1-6,3x24 Додаткова інформація: Покриття лінз A...
      40000 грн.
    5. Приціл абсолютно новий , ніразу не використовувався.
      58000 грн.
  3. SanchoPancho

SanchoPancho Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Також цікавить данне питання, придбаю хоча б 1 на 30 місць.
    в ібісі є на 10 місць, на сайті бачив, в ютубі та на кількох форумах америанських бачив як чоловік зпилював там відливи в середині і влазить чи то 15 чи 17 патронів. сам маю такий один на вихідних можу розібрати і скинути фото там все зрозуміло, думав якщо на 30 не знайду то так зроблю із цим

AlexVV подобається це.
  4. AlexVV

AlexVV Stabsgefreiter

Повідомлення:
    522
    Адреса:
    Винница Украина
    Дякую за інфу! Теж бачив що на ібісі ,,світяться" десяти місні. Якщо будете його вдосконалювати, мені буде дуже цікаво подивитися! Давно володієте Таурусом? І якщо щось знайдете, обов'язково дайте ссилку! Так само і я.

5. SanchoPancho

SanchoPancho Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Ось тут є інформація по магазинах на 10 патронів
    https://www.taurusarmed.net/threads/new-ct9-g2-mag-hack-plus-alternative-magazine-found.111407/