Магазин до Taurus CT9G2 9*21

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем AlexVV, 31 гру 2022.

1. AlexVV

AlexVV Stabsgefreiter

Повідомлення:
    518
    Адреса:
    Винница Украина
    Доброго дня всім! Підкажіть будь ласка, де можно придбати пару магазинів до
    Карабін Taurus CT9G2 9*21
    Дякую!

2. Цікаві лоти

1. Магніфер Х3 Виробництво Китай. Новий, не встановлювався, не використовувався. Упаковка для відправ...
      2180 грн.
    2. Прицеп ПО всё на фото
      7000 грн.
    3. Продам коліматорний приціл EOTech, стан нового.
      15500 грн.
    4. Коліматорний приціл Shield SIS, як і його попередник Shield CQS - це невеликий міцний приціл, який б...
      18000 грн.
    5. Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XP50 Тепловізійний приціл Pulsar Thermion 2 XP50 – новинка...
      149000 грн.
  3. SanchoPancho

SanchoPancho Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Також цікавить данне питання, придбаю хоча б 1 на 30 місць.
    в ібісі є на 10 місць, на сайті бачив, в ютубі та на кількох форумах америанських бачив як чоловік зпилював там відливи в середині і влазить чи то 15 чи 17 патронів. сам маю такий один на вихідних можу розібрати і скинути фото там все зрозуміло, думав якщо на 30 не знайду то так зроблю із цим

AlexVV подобається це.
  4. AlexVV

AlexVV Stabsgefreiter

Повідомлення:
    518
    Адреса:
    Винница Украина
    Дякую за інфу! Теж бачив що на ібісі ,,світяться" десяти місні. Якщо будете його вдосконалювати, мені буде дуже цікаво подивитися! Давно володієте Таурусом? І якщо щось знайдете, обов'язково дайте ссилку! Так само і я.

5. SanchoPancho

SanchoPancho Schütze

Повідомлення:
    8
    Адреса:
    Киев
    Ось тут є інформація по магазинах на 10 патронів
    https://www.taurusarmed.net/threads/new-ct9-g2-mag-hack-plus-alternative-magazine-found.111407/