Товарищу достались несколько макетов м24, есть с курицами, есть без,раные по сохранности, разных годов, прошу оценить ту,что меня в наличии.Жду ваших мнений и оценок. На банке и крышке чуток ударено корозией, не критично. Все остальное вроде соответствует.
Доброго дня. Деревина не рідна, а як що бути влучшим, то навіть не двоюрідна... Сучасна репліка. Курка теж бачиться сучасною, як і фарба. Іржа точно не репліка! ))) Але...можу в чомусь і помилятися... Щодо оцінки, то все файне, навіть дуже файне. Димову гранату оцінив би в 1500-2000 грн. хоча, зараз мене закидають тапками, привевше проход на ауку за ціною більш як 5000 грн. ось https://reibert.info/lots/mmg-kolotuxi-m24-v-kraske-i-s-ruchkoj-est-pticy.309581/Але аук річ непередбачувана...... але 5500, та навіть 7500 грн, то на мою думку перебор З повагою
Ви виклали свою думку, я свою. Деревина, після 77 років не буде виглядати, як на фото. З огляду на покрас, який зайшов з заліза на деревину, я зробив такий висновок, але додам, що не тримаючи річ у руках, не можливо зробити 100% висновок. Якось так
Афигеть - первое фото не загрузилось с первого раза. Как то странно. По остальных фото вроде нормально, но по первой четко видно что красили по раковинах уже. На этом нужно делать акцент при фото. Я сейчас камрада обидел. Но если эта вся история с тех котелков РККА, то тогда ясно все. Извиняюсь.
Не в деревині справа. Буває і краще виглядає. Залежить від умов. Не в ній справа. Я вище написав. Вибачаюсь.
А як що уважно роздивитися перше фото, то як каже шановний D-day то можливо зробити висновок, навіть не тримая річ у руках. РЕСТАВРАЦІЯ! Не зрозуміло, чого пожалкували шпакла, щоб зробити файний копус. Що до ціни, я свою думку висловив. Ось оригінал. Знайдіть 10 відмінностей. З повагою
Я ж говорю - я не бачив його. Був зелений прямокутник з хрестиком. Тепер я бачу і беру слова назад. Був не правий.
Додам, що каверни видно і на другому фото. D-day правий і тут видно каверни, по яким пофарбовано ... Не зважаючи на суперечки, ми оба дійшли до однакового висновку!
В мене фото пішли з цього І наче тут все добре. І бігунки іржі побігли, і сталь гладенька. Але як перегрузив сторінку і всі фото загрузились , то я бачу що був не правий. Там очевидно місце , на якому вона лежала, і поверх пофарбовано. Того я не бачив.
Можна фото сторони в раковинах. Там може бути інший варіант. Коли ржа пішла на верх, посипалась чи зчистилась і залишила раковини. В мене є таке на кексах. Але фото не інформативне.
никогда не видел на м24 крепление под банку прихваченное нержавеющими винтиками) это оригинал? а штука что на машинах шпатлевку проверяет, сможет мою колотуху проверить? что-бы окончательно развеять сомнениия? есть другой способ?
Щодо цвяхів. Ржавий, з дірками корпус колотухи, але цвяхи "живее всех живых". Зустрічав таке. Щодо шпатла та взагалі ...Ви зрозуміли, що "оригінал" не може мати вигляд, як на першому та другому фото. Тобто поверх каверн від іржі фарба не буде так виглядати, як на Ваших фото, як що їх поперше не відчистили від іржі, а потів пофарбували. Тобто..і фарба , а також "курки" сучасні... Якось так... Скажіть, Ви же тримали у руках цю колотуху! І Вам не було видно, що фарба "не рідна", а "курки" не файні? Додам...особливо, після огляду нового фото, з проржавілим наскрізь корпусом, але вкрутим "рідною" фарбою, навіть у отворах від іржі....А ще таке відчуття, що переходний ковпачок, та корпус взагалі від різних гранат, але можу помилятися......
Я не найду уже. Но тут многие знают. Может подскажут. Известная история. И почерк тот же. Я если бы сразу увидел все фото, я бы даже не писал. А так не удобно получилось. Граната застареный фейк. Причем , тут надо отдать должное , с умом сделано. Но не доделано до конца. Слава Богу.
из банки крошки рвачки высыпаются и запах на всю хату, фейк. Д-дай с вашим мнением понятно- с оценкой вашей я согласен. Прошу вас больше в теме не писать всюкую пургу- если вы хотите что то мне сказать пишите в личку.
Спойлер Не пишите мне это в ЛС Тем более неизнакомым людям. Гранаты ваши полная херня. Я могу сделать так, что вы их вообще хер где продадите. Так что попрошу держать себя в руках. И не пишите мне всякую хрень в ЛС. Пиструн еще не вырос для этого. Ок ?