Доброго времени суток, Уважаемые! Подскажите, пожалуйста, ориентировочную стоимость вот такой шапки - по кламерам, 65,5 см., не чистилась. Фото, пока, только такие - к вечеру, думаю, смогу сделать дополнительные. Заранее благодарю! С уважением!
Доброго здоров‘я! Хороша і міцна каска СС з рівномірними бойовими отворами (саме те для любителів такого антуражу)! Якщо плануєте продавати, краще ніяких зайвих маніпуляцій з нею не проводити; декаль на межі, а тому некомпетентна чистка чи навіть занадто агресивне відмочування у тому ж мильному розчині (а мило, як ми знаємо, також відноситься до засобів полегшеного агресивного впливу), може її остаточно «добити»... Орієнтовно, оскільки точно передбачити фінальну ціну в сучасних реаліях на аукціоні практично неможливо, я б оцінив від 5000 грн.; для прикладу даю посилання на продаж каски зі збереженням декалей на дещо кращому рівні (там вона змочена водою): https://reibert.info/lots/kaska-m-40-ss-66-razmer.399713/ P.S. Дещо збільшив декаль для кращого бачення ситуації з самим цінним елементом каски:
Спасибо! Доедет ко мне, сделаю более качественные фото. Вживую, смотрится гораздо лучше! С уважением!