камради до вашої уваги ось така каска м 35/62-й розмір в оригінальному офарбуванні типу " яблучко" що характерне на ранній випуск , була в декількох перекрасах (навіть в 2 х яблуках але різних відтінків ) зараз в первинному заводському , на ній присутні так зв декалі , курка збереглась десь 50 % триколор 30% каска повністю оригінальна , мита тільки водою , жодної хімії не застосовувалось .
Я б менше ніж за 300 долярів не продавав би в жодному разі. Більше така красуня до рук може і не потрапити.
Шлем не плохой, но замученный. Мыт водой: а куда делись несколько перекрасов? СМЫЛИСЬ Вальць местами погрызаный, есть глубокие каверны. Размер не ходовой. В лучшем случае 200$ и то если повезет.
Согласен,но не со всем.Шляпа не кислотилась,мылась ну и что?? Цвет насыщенный-приятный.А вот вопрос продажи тут по моему вообще не стоит..
все по черзі : фото декалів , поки тільки такі , кращих зараз бути не може ( фото з телефону ) в реальності виглядають краще + в триколорі є чорний колір майже весь хоча посірів з часом ( на фото він згладжується ) далі : - так каска тільки мита водою , не кислочина і не купалась у милі , до всього тільки консервована ( стандартна процедура ) - каверн глибоких нема ( в одному місці 1см на 1 см і я не вважаю що вони глибокі , фтокамера телефону їх не бачить ) -з вальцем згідний , місцями він таки погрижений( але й на ньому є місцями фарба ) , що ж зробити оскільки він стирався першим разом з люверсами ... - щодо перекрасів то вони злізли самі , окрім тих залишків що гарно закріпились на куполі ( також дещо в середині це цікаво тим що вона перефарбовувалась штатно в майстарні або на заводі з повним розбором підшолому ) , я не відтирав , якщо терти думаю повідлітає і те що залишилось , рідна фарба тримається ідеально .
Фото действительно не достаточно формативны.......... Вальц на козырьке постродавший. Так,район 250$.
чуть поправлю. на райберте продавать можно! только по цене хорошей. и не сбрасывать. тот кому он нужен, купят в частности и с Р.Ф. привоз не привоз, а райберт для всех нас "дом родной" ну по крайней мере для меня. а касон. стоит не меньше 350-400у.е. для друга. Урк. дружище, касон стоит 350-400. его купят за эти деньги. но не с Украины. послушай.
камради всім дякую , ще думки приймаються , для загалу зрозумів кому вона потрібна той і за 600дол( вже в ЛС ідуть пропозиції за такою ціною ) візьме кому ні то і за 200 не потрібна ... взагалі дійсно здивований цінами , бо за ту ціну яку я її взяв просто смішно озвучити , скажуть знов що урк байки травить ....
По Украине 200 у.е. .... та и то....размер очень маленький, краска да....но таких с одной-то только краской, тоже немало, были б деки разговор был бы СОВСЕМ другой
покажите где это немало в яблочном окрасе? я бы не отдавал такое вообще. ну а если в 600 долларов уже идут предложения, то я бы не торопился..