До вашої уваги легендарний і наймасовіший шолом армії Рейху - М 35 нажаль первинної фотографії ісходника я не маю , але представлю те , що уже зроблено і що що потрібно зробити даний шолом потрапив до мене весь у шпаклі та з поганою реставрацією, так він пролежав 3 роки... перш за все я дуже намучився з обдиранням шпаклівки , зрештою дойшов до круга на болгарку і зробив це все за 1-2 год , але правда по-моїй необережності це коштувало одного люверса ( я його трішки обгладав і місцями він став квадратнішим , тепер буду його паяти , міняти не маю бажання) завдяки кругу додатково було зачищено зварні шви і не рівності самої зварки. за основу самої реставрації було взято шолом ( тільки задумайтесь ) з 4 кульовими і 4-ма осколочними разом 8 дир, це все видно на фото , задня півсфера була втрачена на 60% цілим був вальц і юбка , навідь видно шо отвір під кламер не рівний ( я його ще не рівняв , це буде в процесі). тепер залишилось : -допаяти зайві дирки (зварка там уже не візьме) та грно зачистити їх щоб поворно вже не шпаклювати -відновити споганений мною люверс (*планую відновлювати його таки ж тією пайкою) - вибрати колір та рід військ ( зараз схиляюсь до раннього яблука і ЦЦ)
отвори які потрібно допаяти і нутро решту фотографій додаватиму вже безпосередно по закінченню процесу