М- 35 антураж - реставрація...

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем урк, 19 січ 2013.

1. урк

урк Leutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.082
    Адреса:
    Україна
    До вашої уваги легендарний і наймасовіший шолом армії Рейху - М 35
    нажаль первинної фотографії ісходника я не маю , але представлю те , що уже зроблено і що що потрібно зробити

даний шолом потрапив до мене весь у шпаклі та з поганою реставрацією, так він пролежав 3 роки...
    перш за все я дуже намучився з обдиранням шпаклівки , зрештою дойшов до круга на болгарку і зробив це все за 1-2 год , але правда по-моїй необережності це коштувало одного люверса ( я його трішки обгладав і місцями він став квадратнішим , тепер буду його паяти , міняти не маю бажання) завдяки кругу додатково було зачищено зварні шви і не рівності самої зварки.
    за основу самої реставрації було взято шолом ( тільки задумайтесь ) з 4 кульовими і 4-ма осколочними разом 8 дир, це все видно на фото , задня півсфера була втрачена на 60% цілим був вальц і юбка , навідь видно шо отвір під кламер не рівний ( я його ще не рівняв , це буде в процесі).

тепер залишилось :
    -допаяти зайві дирки (зварка там уже не візьме) та грно зачистити їх щоб поворно вже не шпаклювати
    -відновити споганений мною люверс (*планую відновлювати його таки ж тією пайкою)
    - вибрати колір та рід військ ( зараз схиляюсь до раннього яблука і ЦЦ)

Images:

IMG_0980.jpg
    IMG_0981.jpg
    IMG_0982.jpg
    IMG_0983.jpg
    IMG_0984.jpg
    IMG_0985.jpg
    IMG_0986.jpg
    IMG_0987.jpg
    1. “Заряжалка” для магазина под пистолет-пулемета МР-38/40 “Шмайсер”. Качественная европейская копия. П...
      4500 грн.
    2. Дерево від шкільного ППШ. Має автентичний вигляд, без арсенального лакування і т.д. Ціле, без ушкодж...
      2950 грн.
    3. В отличном состоянии
      2000 грн.
    4. (в наявності 14 шт.)
      Предложу новодельные магазины на 32 места к МР-38/40 (без ограничителей). Подходит на охотничьи кара...
      2500 грн.
    5. пружина невідомо чи ціла.
      300 грн.
  2. урк

урк Leutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    6.082
    Адреса:
    Україна
    отвори які потрібно допаяти і нутро

решту фотографій додаватиму вже безпосередно по закінченню процесу:)

Images:

IMG_0988.jpg
    IMG_0989.jpg
    IMG_0990.jpg
    1 людині також подобається це.