Доброго вечора. Колись розкопуючи приямок ,з підбитою німецькою машиною,серед запчастин знайшов М-24(в болоті).Там і залишив іі,а коли побачив проходи на аукціоні,прийшлось заіхати і сфоткати іі. Питання в тому: чи вона представляє опасность в такому стані? чи можна продавати в такому стані? чи не заборонено правилами аук.,і зконом продавати? В одному місці,є слід від лопати,незначний. За фото вибачаюсь,але кращих немає.
Каку можна виколупати - там тротил, а не пікрінка. За звичайних умов - досить нейтральна речовина. У гуглі можна знайти, де краще зробити отвори, щоби був деактив, та не сплюндрувати предмет. У деяких тротил гранульований - як сіль можна висипати через отвір. Пресований - прийдеться поколупати якоюсь штиркалкою, щоб подрібнити та висипати.
Баночка зачетная. Сохран бодрый. Свищей не видно ( по крайней мере на фото). Денег стоит будет. Но в таком состоянии продавать нельзя. Ибо это ВОП. Содержит ВВ. Нужен деактив. Вам выше подсказали. Или обратитесь к опытным камрадам.
Доброго, інтерес до корпусу буде однозначно, вирішувати Вам. В такому стані як є не раджу виставляти на аук і тягнути до дому. З Повагою.
Дякую всим за чіткі відповіді. Попробую спочатку вивчити "деактивацію", а потім подумаю,що робити. Я іі боявся в руки брать,доки непобачив зацепу від лопати,нетощо додому тягти.
Доброго вечора. баночка живенька.Але має дві подряпини,одна моя а інша з того часу(на різьбі). Якщо так піде?,то виставлю на аук. І щоб неплодити нових тем,підкажіть з чого "плюхи"???
М-24 на аук.-https://reibert.info/lots/.412475 можливо комусь буде цікава. І ДЯКУЮ Всим за роз"яснення,що знею робити!!!
Доброго вечора. Порився сьогодні в старій ямі,достав декілька деталей,і такі дві штучки.Перша ,якщо я правильно розумію,то від М-24 !? І підкажіть по другій "біді" чи це часом не запал якийсь,чи бімба???чи може це щось з машини,бо деталі з Ford V3000 S. За фото вибачаюсь,фоткав у сумерках.
Коль копаете, то у Вас один "путь" - изучать материальную часть ВОПов и Уголовный кодекс. И будете жить тогда как можно дольше в целости и на свободе. Другого варианта я не вижу.
Я вже зрозумів.Де можна це ізучить?якщо є вкогось силочки,дайте будь-ласка.У вільний час попробую детально вивчити це все. Дякую всим за поради!!!