Появилось немного свободного времени и решил сфотографировать и выложить еще немного хабара из своих закромов. Очередная чердачная находка - лыжи, вот только чьи? Притом явно что когда то это были самостоятельные пары, но волею судьбы стали одно, где от них пары - ведомо только Маниту. На одной из лыж клеймо из цифр - 3300.
Третє фото,верхня лижа - кріплення для ноги начебто як на моїх дитячих(при нагоді полізу на горище подивлюсь),воно там ще роздвигатись повинно по ширині. А клеймо із цифр - то я думаю гранична швидкість )))
Кріплення такого типу траплялось мені і раніше, але не так якісно зроблне, наче робили їх кривими руками п"яні китайці.
Буде цікаво глянути і порівняти. Буду чекати ваших фото і своє кріплення сфотографую в тих же ракурсах. На моєму кріпленнях відсутні будь-які клейма.
Домовились,але якщо завтра буду сильно зайнятий,то зможу зробити фото аж наступого четверга. Може це я все дитинство гоцав на лижах дядька Гебельса,вже самого зацiкавило аж ))))
А хз... Дядько казав що вони після німців лишились в селі, потім одну зламали і вона була замінена. Тільки що з ним говорив з цього питання.
http://reibert.info/forum/showthread.php?p=828858 Ось тут проскакували,гляньте. А однозначно сказати не можна що за лижi у Вас,виявилось що було тих лиж до чортикiв,довгi,короткi,широкi,вузькi. I крiплення були рiзнi. Шукайте клейма,мо де все таки вони присутнi. A так це поки що лижi африканського пiдроздiлу зулусiв камiкадзе ))))
На дереві видивився тільки одне клеймо - 3300, На кріпленні наче теж щось є, але чистити треба. Питання - як? Що б не вграти клеймо остаточно.
А що,клеймо на кріпленні геть неглибоке ??? Можна попробувати слабим розчином лимонки з постійним контролем через годину,ну це тільки якщо клеймо вибите.