Камрады подскажите.Буду проездом в вашем Славном городе,по приезду до электрички на Сваляву 30 минут. Можно ли билет приобрести непосредственно в электричке или только через кассу? С уважением.
Я думаю что можно, у нас в Черниговской области ходят кондуктора с кассовым аппаратом и зайцам билеты продают Отправлено с моего MotoG3 через Tapatalk
100 % білет можна купити в електричці.Якщо прибуваєте на центральний вокзал і маєте лише 30хв. до відправлення електрички на Сваляву,тоді одразу ж прямуйте на пригородній вокзал,бо він десь в 10-15 хв. ходьби від центрального.
Щойно згадав,хоч білет можна купити в самій електричці,але щоб вийти на посадочну платформу- треба пройти повз контролера.Отже часу у вас мінімум,особливо,якщо багато багажу.
Білет можна купити лише в електричці, але у Львові на приміському вокзалі є турнікети де перевіряють квитки. Але мова не про те. Шановний ТС У Вас яка електричка? Щось мені підсказує що це а) Львів - Мукачево (відправлення з головного вокзалу приблизно 7.05) б) Львів - Ужгород (відправлення з головного вокзалу приблизно 16.52) Якщо варіант А або Б, то на ці потяги треба мати квиток, в потяг пасажир може зайти тільки показавши контролеру квиток. Квитків у потязі не продають. І ще, рекомендую купити квиток завчасно, бо у Львові на вокзалі зазвичай працюють тільки кілька кас, і може буде велика черга. Якщо щось цікавить то питайте , і якщо не секрет, в Сваляву на відпочинок?
Да на отдых,на10 дней.Поезд прибывает в начале десятого,аэлектричка на Мукачево через пол часа.Следующая в в районе 14.
http://poezdato.net/raspisanie-poezdov/lvov--mukachevo/ подивіться на розклад і з якого вокзалу відправлення. З Повагою.
посмотрел сейчас,5 поездов,куча мест на завтра.Все не электрички,только один львовский,16.52 отправление,остальные пролетающие.