Камради! Писав на львівському форумі і вирішив продублювати тут... Тра допомога... Особливо ніколи нічого не просив, а тут таке, що без допомоги не обійдуся! Сам є мобілізованим, служу на яворівському полігоні, використовую принтер canon mp230 ( довідки бійцям, рапорти і всяка інша дрібота по службі військ). Сдох катридж кольоровий і так сдох, що через нього не працює чорний - накрилася електроніка в тому катриджі. І без вставленого в принтер кольорового катриджа друк неможливий. Тому прошу, якщо хтось ще не викинув пересохший кольоровий катридж (ніби 511 модель)- віддати його. Це буде реальна допомога арміі  без особливих зусиль і затрат. Буду у Львові не я, мій боєць Віталік тел. 09685O737O -але тількі сьогодні ввечері і завтра (в неділю). З повагою. ПиСи. Запитайте знайомих компьюторщиків - по собі знаю, що не відразу неробочі катриджи викидають і повинні десь валятися в загашнику... Мало віриться, але якщо знайдеться непотрібний робочий кольоровий катридж буду дуже-дуже вдячний!
Никак! Проблема так и осталась... Еще раз прошу о том же... Если найдется пустой картридж - напишит е... На выходных во Львове заберу.