Львiв"яни допоможыть))))!

Тема у розділі 'Подорожі', створена користувачем OSTEON, 1 лис 2016.

1. OSTEON

OSTEON Oberleutnant

Повідомлення:
    1.628
    Адреса:
    Вниз по течіїї Борисфена
    Вiтаю вас комради.
    Звертаюсь до жителiв мiста Лева i прошу у вас допомоги.
    Piч у чому?
    Заплановане короткочастне перебування в славетному мiстi, а саме 04.01-05.01.2017- два повних днi. Прошу допомогти з пошуком i арендою квартири на цей перiод часу. Звiсно, що не за дарма. Оплату, поряднысть, чемнiсть, гарантую. Розглядаю середню цiнову категорыю аренди. Вимоги простi: чисте, охайне житло, пристойний санвузол, зручне розташування.
    Хочеться за цi два днi , хоч каэм ока подивитися мiсто.
    Буду також вдячний невеличким порадам, що до можливих екскурсiй i обов"язкових мiсць, якi користно вiдвiдати.
    Сам я з Запорыжжя. Якщо комусь з Вас знадобиться допомога в подiбному питаннi, то я залюбки придiлю Вам час i увагу. Допоможу в органiзацii логiстики, екскурсiйних подорожей i вiдвiдень цiкавих мiсць в моэму мiстi i околицях (навiть тi, що не входять до стандартних екскурсыйних програм)
    Дякую за поради i спiвпрацю.
    PS: можливе спiлкування в темi, по телефону, або в приватi- кому як зручно.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
    2. (в наявності 1 шт.)
      Новые Надежные Замеры на фото
      900 грн.
    3. Сандалі Joma S.GEA чоловічі,від іспанського бренду Чоловічі спортивні босоніжки в стилі трейл. Пройд...
      1990 грн.
    4. Чоловічі сандалі Alhama від Salomon мають низький профіль з ремінцем на п'ятці. Сандалі забезпе...
      2200 грн.
    5. Сандалі "Cotton Traders", розмір 7UK, наш 41.. Оригінал. Зроблено на британських ринок. Се...
      697 грн.
  3. Ланкастер

Ланкастер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    530
    Адреса:
    Британская Империя
    1. Два дні - мало, тиждень - ще менше
    2. Житло на свята треба шукати вже найближчим часом, інакше його фізично не буде (якще не розглядати п"ятизіркові готелі)
    3. Тут багато чого: https://reibert.info/threads/chem-zanjat-sebja-vo-lvove.613355/
    4. Не економте на екскурсіях.

kelt та OSTEON подобається це.
  4. OSTEON

OSTEON Oberleutnant

Повідомлення:
    1.628
    Адреса:
    Вниз по течіїї Борисфена
    Дякую за думку і поради)!
    Сам знаю, але так складуютьсч обставини...
    А що можите порадити на рахунок житла. Готовий проплатити зараз в плвному обсязі.
    Дякую

5. Ланкастер

Ланкастер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    530
    Адреса:
    Британская Империя
    Я ж не зі Львова :) Коли їду - шукаю через Букінг.ком чи Хотелс.24.

6. дт-75

дт-75 Oberleutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    80
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    160
    Повідомлення:
    1.761
    Адреса:
    Львів
    Напишіть в гілці "Західна Украї
    Я думаю що краще написати тут
    https://reibert.info/threads/zaxidna-ukrajina.302903/page-422#post-9161092

OSTEON подобається це.
  7. Kiama

Kiama Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Киев
    Квартиру можна знайти на тому самому букінгу або по запиту в гуглі, читайте відгуки і вирішуйте чи орендувати, але в такі дати буде дуже вашко щось знайти... Ще дам пораду не користуватись громадським транспортом, краще взяти у Львові авто в оренду narscars.com.ua/lviv-r6 дешевше буде аніж на таксі кататись, наш мер за маршрутками не дивиться тому там їздити просто не реально, зіпсуєте собі увесь святковий настрій... Наприклад ланос коштує усього 14 баксів на день, а таксисити таку суму можуть здерти за одну поїздку..

OSTEON подобається це.
  8. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    А Вам не сойдёт хостел,с достаточными удобствами,за недорого совсем?Их полный центр,можете забронировать через интернет,сэкономите мешок денег и жить будете прямо в центре,в исторической части.

OSTEON подобається це.
  9. Briter

Briter Oberleutnant

Повідомлення:
    1.549
    Адреса:
    Lviv
    и это,в центре транспорт,никакой,нафиг не нужен,всё пешком,или на туристическом транспорте.Типа паровозика или автобусов с экскурсиями.Это не Киев,где пешком никуда не доберёшься.

Витт та OSTEON подобається це.