Ложе комплектное на 98-й

Тема у розділі 'Запчасти и комплектующие', створена користувачем Erna, 3 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Erna

Erna Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.320
    Адреса:
    Севастополь
    Продам комплектное ложе на длинный гевер (какая модель не знаю) размер для примера рядом с ним G98-й 1904 года, при пересылке идиот продавец отпилил кусок, приделать на место особых сложностей нет, дерево практически в идеальном состоянии, обвес родной, хочу 1400гр+пересыл

Images:

DSC00639.JPG
    DSC00640.JPG
    DSC00641.JPG
    Останнє редагування: 17 жов 2013
    j.wais подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Рідкісна запальничка. Є клейма з написами німецькою та російською мовами. Так розумію, що робила Нім...
      2155 грн.
    2. Старовинна козацька картина ( полотно) великого розміру -86×59 см , в "рідній" рамі- &quot...
      42000 грн.
    3. Копані на позиціях псв
      45 грн.
    4. Труба старовинна духовий музичний інструмент виробництва Франціі
      1200 грн.
    5. Підсвічник старовинний виробництва Франціі На данний час стоїть впевненно незважаючи на тріщіну. Під...
      380 грн.
  3. aubak83

aubak83 Obergefreiter

Повідомлення:
    259
    Адреса:
    Украина....Днепр
    Это ложе на бразильский маузер, жаль, в таком виде это как табуретка с приделанной перепиленной ножкой. Ценность " благодаря умному продавцу" такому ложе теперь не велика. А жаль, у меня как раз железо под него и я давно искал оригинал. Сочуствую Вам, представляю как вы расстроились кода его получили... С уважением к Вам....

4. Продавец Erna

Erna Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.320
    Адреса:
    Севастополь
    к сожалению идиоты не перевелись

IgorSatok, Panzer_meyer та j.wais подобається це.
  5. Продавец Erna

Erna Stabsgefreiter

Повідомлення:
    1.320
    Адреса:
    Севастополь
    передняя пружина снята, 1200 гр+пересыл

Статус теми:
Закрита.