Вчора прийшло повідомлення.що мене оштрафували за порушення карантину.Сьогодні прийшло.:справу за порушення карантину буде закрито.Документи вислані НП.
Это как? Заплатил штраф кто-то? За почту хоть 40 грн не заплатили? А то подумать можно сто нп такие штрафы штампует и сама отсылает
Десь новини читав шо новий вид лохотрона висилають пусті посили по НП і Укрпочті наложкою. Тупо не забирайте..... Цікаво буде, проінформуйте чи дісно Вам шось висилалося і сума наложки , якщо Вам буде вислана якась "кукла"...
Що значить "прийшло повідомлення, що оштрафували"? Вас хтось десь зупиняв, виписував протокол, чи щось подібне? Якщо нічого такого не було - 100% розводняк
Щойно був дзвінок 0950174660.Вам пакет з нової пошти.Доставимо за вашою адресою.Я відповів на*нєбо за звьоздочкой*
Оце ви зря.... а от взнати скільки ви повинні були заплатити за цей пакет ?????? Хочби спитали .. Кино кончилось на самом интересном месте (С)
Всего три предложения, хотя хватит и 1. Можно сказать что Вы у пана Гольца в Вифляндии помогаете сажать картошку и будуте со дня на день, но есть вероятность что тогда вас обворуют, если место проживание известно.
А як це.якщо я не працюю.А розводити не вмію.від слова зовсім.І який може бути пакет з документами.якщо я в Кийові був в 16 році?
Та, он дивився сюжет по новинах , шо діючого поліцейського колектори доставали за борги які він даже і не брав. А Ви кажете ........
Переписать данные отправителя, и тоже отослать ему посылочку с парой килограмм эквивалента. - Естесственно наложенным платежом, - всё по честному .
27.02.2021.10;23 Відправлення 59000650789412 від Василенко О.прибуло вперше відділенняю.До сплати 243 грн.
От цікаво, якщо посилка відправлена наложкою+оплата за посилку на отримувачі, шо тоді повинна зробити НП ? Логічно найти відправника і повернути йому ту посилку, та відшкодувати кошти за пересил, а якщо відправник не зявиться , знову таки ту посилку забрати через певний час та знищити/привласнити вміст , але якщо там пустушка.... Я думаю що НП повинна буде якісь дії приймати щоб прекратити рух пустушок фактично за свій рахунок.. Мало того, тих хто прийде(шахраї) отримати коши легко можна ідентифікувати і хочаб мінімум "забанить" для співпраці з НП. Дякую за відповідь оце цікаво.....