Вітаю, є в наявності такий пістолет, допоможіть, будь ласка, приблизно оцінити?? Механізм працює, чи стріляє з балоном, не знаю, давно не використовувався.
Вітаю. Проход на Райберті . Стан - файний, ціна 2600 грн. ставок не було. https://reibert.info/lots/sportivnyj-cheshskij-pnevmaticheskij-pistolet-so2-lov-21.354798/
ТТХ. Длина 293 мм от кончика дула до кончика задвинутого затвора. Высота 174 мм от верха целика до нижней кромки <вентиля>. Толщина максимальная 32 мм (на рукоятках натяжителя пружины ударника) Масса (приблизительно) 570-580 грамм. Калибр 4,5 мм (.177) Длина ствола 195-200 мм (смотря как мерить). Длина прицельной линии 270 мм. Прицельные приспособления: мушка (3х5 мм) и целик, регулируемый вертикально и горизонтально. Система газобаллонная. Начальная скорость снарядом 0,4 грамма - 160м/с Дульная энергия 5 Дж Питание - баллоны 7, 8 грамм Ёмкость баллона - 40-50 выстрелов в зависимости от объёма.
Вітаю! Повна назва Lovena Lov-21. Думаю, що до 2000 грн. на аукціоні дотягне. Досить рідкісний персонаж, на любителя ретро, не антикваріат, швидше раритет (але бачив екземпляр і 2012 року випуску). Апгрейдити його я не став би. Хіба що подовжити носик досилача і краще герметизувати його (гумка на кшталт "як у Кроссмана 2100 або 1377"). Конструкція дуже проста, для плінка (гадаю, що для спорту навряд чи підійде, хоча іноді зустрічаються і мірування що він з категорії "спорт"). Були варіанти на 8-ми та 12-ти грамових балончиках і з різними мушками (звичайною та кільцевою). Перехідник з 12 на 8 г балончики підходить від TAU-7 . З мінусів цього екземпляра: невідомий стан ствола та прокладок, відсутність прицільних (целіка) .