Зробив свою версію лоадера для АК. Це власна, вистраждана і перевірена на нулі, розробка. Вона перероблялась та покращувалась декілька десятків разів, тому і вистраждана. Відрізняється від інших принципово, напрямком подачі набоїв. Такого ще не робить ніхто, після цього оголошення- будуть! За рахунок цієї особливості вона буде працювати набагато довше та надійніше. УВАГА: в моему лоадері набої подаються донцями вперед, а не кулями як у всіх інших лоадерів. Точно так я заряджаеться магазин вручну. Після зарадки усі патрони стоять рівно, як під лінійочку і притиснуті до задньої стінки магазину. Як того і вимагає буквар. Стукати рівняти набої після зарядки не потрібно! Зарядив і одразу в бій. Виграємо дорогоцінні секунди. Приспособа "їсть" одразу по два патрони! Подаємо один, а на нього другий, натискаемо раз-два. Або по одному як зазвичай. Як вам буде зручніше. Має зручну систему кріплення до спорядження пластиковим надійним карабіном. Приспособа массивна, надійна і має товсту стінку. Матеріалу не жалів, я розумів що роблю приспособу для військовіх, а не тендітну іграшку. Має найбільший і найширший ричаг, не короткий і не куций як у більшості. І не рамковий, а цільний, щоб усякий бруд не накопичувався і було надійно. Див. фото. Одразу чотирма пальцями можно натискати. Відчуєте це благо коли зарядите с десяток магазинів. Ваші пальці вам подякують. Возвратна пружина яка захована в корпус. Має зручний упор під великий палець. Приспособа забезпечує найбільше зусилля натиску на набій. За рахунок великого зручного ричага. Тому можна комфортно заряджати магазини з дебелими пружинами. Має два положення, робоче і транспортне. У транспортному невелика зручна і компактна. Вміщується куди завгодно. По масі важкувата, але це плюс! Бо чим більше вага, тім міцніше конструкція. Виконана з найбільш міцного пластику! Це лімітована серія. Понавідправляв воїнам на фронт безкоштовно і вирішив зробити пратію напродаж. В наявності! Ціна 500грн
Вот ссылка на гугл диск Строго не судите, это не комерческое видео, записывал на скору руку бойцам. Спасибо. Что-то качество пока не очень. Наверное нужно подождать пока прогрузится на диск. Только загрузил.
Делал под 5.45х39. 7.62 не было возможности проверить. Я думаю, но это не точно, что можно где-то подшлифовать и подогнать под магазин на 7,62. Наружные диаметры гильз то одинаковы. Себе теоретически представляю что для универсальной конструкции нужен какой-то зажим который будет выбирать люфты. Если без него, то на одном будет нормально сидеть, на другом будет болтаться. А болтанка не допустима, может накось-выкусь патроны подавать.
Здравствуйте, к сожалению нет. У меня нет ничего на 7,62. Я и 5,45 с таким трудом достал. Могу предложить Вам такую сделку. Вы присылаете мне один из боевых магазинов ну и как-то нужно заиметь ММГ 7,62х39 патронов. И тогда я попробую и возможно сделаю универсальным лоадер. За эту услуга получите лоадер бесплатно. Смотрите сами, если Вам интересно, можем заняться. Это не мой заработок, но сделать годную вещь не против. Постараюсь время найти. Ну разумеется все с возвратом.