Вітаю. На прохання товариша прошу підказати щодо вартості на сьогодні. Макет заготовка під схп. 1910 рік. Клейма та стан по фото Відсутня мушка
Зробіть, будь ласка, нормальне фото цього місця, бо не зрозуміло що то за покриття та відсітнє вагалі фото личинки для нормальної оцінки...
Хороший аппарат, старт от 50000. С ув Но нужно, более качественные фото. Цена может подняться))) с уважением.
Вітаю. Навряд підніметься. Заполірований, перевороненний, трубка нерідна, камертон заварювався,післячого його повело( задня ліва полоса несеметричний зазор та і з переду вже зазор) ціна від 1000 уе
Доброго дня! Думка, що старт з 35/38 тільки розігріє інтерес і доведе до виправданої ціни продажу! А вирости вона може й до 45.... Погоджуюсь з вищенаписаним,-потрібні фото лічини в розборі, шахти, рамки без руків"я...
Це зрозуміло вже по надпису "макет" на камертоні... А це не факт що саме від цього повело. Бачив макети з такими ж зарозами... Потрібно більше фото місця зварки та фото личинки і не видно що з губами магазину. По вартості "на сьогодні" все залежить від терміновості продажу. Бо макет на документах за 40-45 швидко забирають. Тут хороший варіант на одних номерах (якщо це так то бажано вже всі деталі показати де є номер) і трубка тут не бюджетного виконання. Та деактив личинки дуже цікавий. Якщо не терміново потрібні кошти то можна і з 55 стартувати. (Це якщо вище описане відповідає дійсності). Дешевше продати завжди можна встигнути, а аукціон зараз майже не працює і продати за безцінь більше шансів.
Прорізи затвору таке враження що закрили якоюсь епоксидною смолою, але працює без нарікань. Щодо полірування та нового вороніння, можливо і так, але мабуть це мало місце до деактиву, інакше напис макет думаю прибрали б Труба звичайно не рідна, але оригінальна
Воно може і працює... Але будемо відвертими, що без мушки не зрозуміло, як саме з такою посадкою ствола. Скоріше за все там не камертон повело, а не вірно була відновлена різьба. Прояснити ситуацію можна нормальними фото на міліметровці на всю довжину вертикально. В будь-якому випадку одні номера на деталях, спосіб деактиву личинки та наявність оригінальних накладок і труби додає йому вартості. Я б стартував з 55, але показати відверто всі нюанси, щоб покупець знав що бере і що з ним потрібно робити... Наявність паспорту чи документів на макет теж була б доречною. Там камертон усе одно, по ходу, переробляти треба. То я б, наприклад, порізав знову та відклав до кращих часів... А там вже все залежить від вашої терміновості продажу
На оригинальной трубе ставится номер и калибр. Здесь этого нет. Оригинал ли? Стоимость оригинальной трубки https://reibert.info/lots/stvolik-p.08.699865
Клейм нет, но на коммерческих ни клейм ни номеров не ставили. Единственное что говорит об оригинальности это хром и насечки на посадочном для мушки, видно что не рукой сделаны. Сфотографировать увы нет возможности, предмет уже у хозяина
Цену я знаю на оригинальные запчасти. Тема для установления цены для продажи всего макета. В свое время макет покупался за 2.5 тыс$, а труба за 500$. Сейчас хозяин хочет продать за 50 тыс грн весь макет, по этому и уточняет цену
Приветствую, лично я не знаю. Но если труба оригинальная, значит такая же как и на всех. Или у люгеров были вариации с левой и правой резьбой?