Так ось дуже цікаво яким саме "людям" обіцяли ... га ... ? "Народові" ... чи ось цим ... ??? Так у "народа" немає капіталі, тому й амністувати йому немає чого ... !!! А ось "ЛЮДЯМ" ... тіпа цих ... ... є що амністувати ... Тому коли усе КРАДЕНЕ у держави та у НАРОДУ "амністують", то кому з того буде користь ... га ... ?! Злодій стане чесним а обкрадений й надалі ОБКРАДЕНИМ ... ? Постанова для ЛОХІВ якась ... кур.. ?! ...
Люди беспредельные — 1. хулиганы; 2. осуждённые, не признающие никаких правил поведения. Вот ответ про "Люди" Мне закон бесполезный. 30 лет уячу а легазиловывать нечего.
Я ніяковію від іншого ... від терміну "обіцяли людям", причому не щось корисне для люей а якусь хрень ну на подобі того якби обіцяли кожному сліпому по телевізореві або кожному глухому по персональному радейкові типу "колхознік" ... Так і тут, обіцяли "амністію капіталу" ... себто зрозуміло що капітал кримінальний, крадений, інакше нафік його ЛЕГАЛІЗОВУВАТИ ... ? Я навіть собі не уявляю коли НАРОД, якщо під терміном "людям" саме його має на увазі "оратор" комедійного жанру, міг просити у сьогоденного "вечірнього кварталу", який сьогодні при владі, таку хрень як "легалізацію капіталу" ... , Ба-а ... навіть більше ... я навіть не знаю що цей народ мав би робити із тою "легалізацією" і як нею зкористатися ... ??? Тая хрень мені чомусь нагадує СеРуСеРівське сране ... "По многочисленным просьбам трудящихся подняты цены на ковры, водку, колбасу..." ... ... http://lurkmore.to/По_многочисленным_просьбам_трудящихся ...
Сьогодні, наприклад, хороші капітали заробляють на всесвітній пандемії коронавіруса /усі тести платні, деруть гроші з хворих за лікування, яке пропагують безкоштовним і т.д./ Ці капітали також легалізують ... ?! То кого тоді кур.а у тюрми будуть садити ... ? Селюхів, котрі перейдуть дорогу на червоне світло ... ?! ...
Там вроде в минюсте планируют оставить в Украине только две тюрьмы, остальные хотят продать. Может вообще теперь садить не будут?