Правління Національного банку України П О С Т А Н О В А від 13 листопада 2008 р. № 384 м. Київ Про кризу в Україні Відповідно до статей 44 і 45 Закону України “Про Національний банк України”, розділів ІІ і ІІІ Декрету Кабінету Міністрів України від 19.02.93 № 15-93 “Про систему валютного регулювання і валютного контролю” та з метою подальшого впорядкування операцій суб’єктів ринку з купівлі-продажу іноземної валюти та банківських металів на міжбанківському валютному ринку України Правління Національного банку України постановляє: 1. Вважати таким, що кризи в Україні не існує. 2. Департаменту валютного регулювання (О.А.Щербакова) довести зміст цієї постанови до відома банків для використання в роботі. 3. Контроль за виконанням цієї постанови покласти на Департамент валютного регулювання (О.А.Щербакова) та Департамент з управління валютним резервом та здійснення операцій на відкритому ринку (М.О.Мельничук). 4. Постанова набирає чинності з 17 листопада 2008 року. Голова В.С. Стельмах http://www.fin.org.ua/newws.php?i=640932 Вспоминается старый анекдот : На перон вокзала с чемоданами наперевес выскакивает генерал и видит что его поезд уже отправляется... Завидев в толпе прапорщика он кричит : - Товарищ прапорщик ! Остановите поезд ! - Поезд стой ! Раз, два ! - не моргнув глазом скомандовал прапорщик
Ответ: Люблю я нашу украинскую власть мать её ! завтра издадут указ, что с первого января наступает коммунизм....
Ответ: Люблю я нашу украинскую власть мать её ! Дык кто ж ЕЁ не любит-то сердешную? Убогоньких надоть любить!
Ответ: Люблю я нашу украинскую власть мать её ! а тем не менее сегодня долЯр по 7, а в цену товара закладываем по 7.5
Ответ: Люблю я нашу украинскую власть мать её ! Ну, НБУ - это все-таки не власть. Ни законодательная, ни исполнительная, ни судебная, даже не четвертая. Во-вторых, это стеб. Специально для гигантов духа, чтоб полегчало.
Ответ: Люблю я нашу украинскую власть мать её ! Ну, НБУ - это такая организация, которую НИКТО не имеет права контролировать и которая не платит ни копейки налогов. Кто ставит директора - тот и решает как да что.