Юра! Нарешті я перестану тобі купляти цигарки та пиво в магазині! Поздоровляю тебе з Днем Народження! Від себе особисто, та від всьго українського народу, бажаю кріпкого як фіскарь здоровья, негнучкого як держак фіскаря сімейного благополуччя, будь крепкий як обценьки!
Ну раз уже такой взрослый, то прими и мои поздравления!!! Ты по всем статьям закона Можешь взрослым называться, Так как перешёл сегодня Возраст твой за восемнадцать. В совершеннолетья праздник Счастья я тебе желаю. Радости, сюрпризов разных В жизни чтобы доставало!
Мені вже даже більше чим 2 по 20, то мені в закладах дають крепкI напітки, якщо я стою 2 раза в черзі, а раніше тільки один раз бо було 1 по 20 . Дакую всім за поздоровлення. Всіх з "Яблучним Спасом" !!!
Вітаю! приєднуюсь до всього вище викладеного. а також від себе бажаю щоб ти нарешті припенив бешкетувати та нарешті слухався старого, а також нарешті кинув палити та пити пиво по за вуглами. ось це тобі. поголись нарешті та не лякай людей. З.І. Похабич та Аскот! могли б і нагадати.
Вмовив, перестану палити пиво, а також пити пиво, а буду тільки його вживати, да і пиво не тей напій який я звик вживати, сам знаєш де я працюю -кірпічний завод це серйозно ....
Це хоть безкоштовно ? Бо знаючи звідки ви родом, то не здивлюся якщо мені виставлять за ці конхФети "кругленький рахунок" ... А маленький кусочок сала прислать по "Новій почті" за рахунок відправника безкоштовно слябо ?
тебе врятувало те що тут матюкатись заборонено, бо я б розповів тобі про "кругленький рахунок". ну нічого, як не забуду то коли зустрінемось розповім. чекай та бійся! а маленький шматочок не слабо але побоююсь що його на тій новій пошті миші зжеруть. церковні
Юра! З Днем Народження!!! Щоб гаманець був як валіза, здоров"я наче із заліза, в оселі злагода та мир, завжди лишайся молодим! Здійсняться хай усі бажання! Таке ось вийшло привітання