Lister

Тема у розділі 'Чорний список', створена користувачем Хантер ua., 27 жов 2020.

1. Хантер ua.

Хантер ua. Oberstleutnant

Доброго, всім.
    Зіткнувся з ось такою ситуацією, даний форумчанин

5A7D0228-0444-470E-83F1-C0192A0A161E.jpeg

"Lister", розміщав тут оголошення з надання послуг, зараз вони всі зникли, (мабуть повидаляв), та я думаю, що адміністрація форуму, може їх продивитися...
    Тож домовився в приватних повідомленнях з ним про послугу, за його вимогою зробив передплату - 1200гр.
    Коли отримав від нього деталь - вияснилося, що вона бракована, (не дороблена - напів фабрикат)....
    В особистих запитав чому так, він довго "не розумів про, що річ" і стандартно відповідав, що все нормально зроблено, коли ж я виклав фото де показав, що не дороблено, то запитав як я бачу вирішення проблеми?
    На, що я відповів, що всього лише просто потрібно довести почате до кінця як він і обіцяв і все!
    Він погодився і потім просто впав на повний мороз, на мої звертання не реагує і просто мовчить.
    Тем його з його роботами - теж нема.
    Останній раз я йому в суботу в особистих написав і попередив, що буду вимушений створювати тему в чорному списку і звертатись до адміністрації форуму, дав йому час відповісти, але у відповідь - тиша....
    Я - не розумію, якщо це кидок, то невже совість і гідність коштує так дешево всього 1200гр?...
    Тож всім Камрадам, якщо хтось захоче ще мати діло з ним - добре задумайтесь перед тим як це робити...
    З повагою, до всіх.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 2 шт.)
      Пульт піротехнічний, на 12 каналів: 3 колодки, по 4 канали на кожній. Колодки живляться від батерейо...
      3000 грн.
    2. Макет рами для дрона, міцна, проклеїна, реально як топор, її можна використати для вбивства чи торту...
      380 грн.
    3. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      265 грн.
    4. Стан по фото, цілком робочий. Чоловічий, якісний, гарний годинник для дайверів легендарного японсько...
      2190 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Конектор для магнітного кабеля. тип: Type-C Комплект 1 штука
      25 грн.
  3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    67
    Лоти
      на продажу:
    31
      продані:
    117
    Повідомлення:
    2.740
    Адреса:
    LA
    Подождём пока снова появится на форуме. По ходу не только у вас к нему претензии.

4. Хантер ua.

Хантер ua. Oberstleutnant

Зрозумів.
    Значить - "нацарював скільки зміг і втік"?...

Wadospyro та Элинар подобається це.
  5. TEMPOS

TEMPOS Gefreiter

Повідомлення:
    21
    Адреса:
    .
    Нарізав різьбу

Volynyaka подобається це.
  6. Volynyaka

Volynyaka Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    508
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    895
    Повідомлення:
    6.649
    Адреса:
    UA
    Сумно, це, насправді,
    Іноді набагато дешевше совість коштує, камраде

Полтава1982, Хантер ua. та Reinhard T.E. Heydrich подобається це.