Lister

Тема в разделе "Чорний список", создана пользователем Хантер ua., 27 окт 2020.

1. Доброго, всім.
    Зіткнувся з ось такою ситуацією, даний форумчанин

5A7D0228-0444-470E-83F1-C0192A0A161E.jpeg

"Lister", розміщав тут оголошення з надання послуг, зараз вони всі зникли, (мабуть повидаляв), та я думаю, що адміністрація форуму, може їх продивитися...
    Тож домовився в приватних повідомленнях з ним про послугу, за його вимогою зробив передплату - 1200гр.
    Коли отримав від нього деталь - вияснилося, що вона бракована, (не дороблена - напів фабрикат)....
    В особистих запитав чому так, він довго "не розумів про, що річ" і стандартно відповідав, що все нормально зроблено, коли ж я виклав фото де показав, що не дороблено, то запитав як я бачу вирішення проблеми?
    На, що я відповів, що всього лише просто потрібно довести почате до кінця як він і обіцяв і все!
    Він погодився і потім просто впав на повний мороз, на мої звертання не реагує і просто мовчить.
    Тем його з його роботами - теж нема.
    Останній раз я йому в суботу в особистих написав і попередив, що буду вимушений створювати тему в чорному списку і звертатись до адміністрації форуму, дав йому час відповісти, але у відповідь - тиша....
    Я - не розумію, якщо це кидок, то невже совість і гідність коштує так дешево всього 1200гр?...
    Тож всім Камрадам, якщо хтось захоче ще мати діло з ним - добре задумайтесь перед тим як це робити...
    З повагою, до всіх.

2. Интересные лоты

1. (в наличии 27 шт.)
      Лот40. Пара довгих захисних рукавиць Glen (імовірно, шкіряних), виготовлених Ardon Safety S.R.O., Че...
      270 грн.
    2. (в наличии 18 шт.)
      Лот 38. Робочі перчатки від Grenada Most. Модель Gloves Oslo Assembly GGLKM2. Розмір: 10.
      185 грн.
    3. (в наличии 2 шт.)
      Оригинальные армейские перчатки для холодной/сырой/ветряной погоды. Пошив, качество – отличное. Осно...
      900 грн.
    4. Зимние перчатки для охоты/рыбалки с камуфляжным окрасом «Лес». Ладонь покрыта силиконовыми напыление...
      250 грн.
    5. (в наличии 10 шт.)
      Захисні шкіряні перчатки Pigeon. Матеріал: свинячій спилок. Без підкладки. Розмір: 10
      160 грн.
  3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    68
    Лоты
      на продаже:
    22
      проданные:
    119
    Подождём пока снова появится на форуме. По ходу не только у вас к нему претензии.

4. Зрозумів.
    Значить - "нацарював скільки зміг і втік"?...

Wadospyro и Элинар нравится это.
  5. TEMPOS

TEMPOS Gefreiter

Нарізав різьбу

Volynyaka нравится это.
  6. Volynyaka

Volynyaka Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    508
    Лоты