Lister

Тема в разделе "Чорний список", создана пользователем Хантер ua., 27 окт 2020.

1. Доброго, всім.
    Зіткнувся з ось такою ситуацією, даний форумчанин

5A7D0228-0444-470E-83F1-C0192A0A161E.jpeg

"Lister", розміщав тут оголошення з надання послуг, зараз вони всі зникли, (мабуть повидаляв), та я думаю, що адміністрація форуму, може їх продивитися...
    Тож домовився в приватних повідомленнях з ним про послугу, за його вимогою зробив передплату - 1200гр.
    Коли отримав від нього деталь - вияснилося, що вона бракована, (не дороблена - напів фабрикат)....
    В особистих запитав чому так, він довго "не розумів про, що річ" і стандартно відповідав, що все нормально зроблено, коли ж я виклав фото де показав, що не дороблено, то запитав як я бачу вирішення проблеми?
    На, що я відповів, що всього лише просто потрібно довести почате до кінця як він і обіцяв і все!
    Він погодився і потім просто впав на повний мороз, на мої звертання не реагує і просто мовчить.
    Тем його з його роботами - теж нема.
    Останній раз я йому в суботу в особистих написав і попередив, що буду вимушений створювати тему в чорному списку і звертатись до адміністрації форуму, дав йому час відповісти, але у відповідь - тиша....
    Я - не розумію, якщо це кидок, то невже совість і гідність коштує так дешево всього 1200гр?...
    Тож всім Камрадам, якщо хтось захоче ще мати діло з ним - добре задумайтесь перед тим як це робити...
    З повагою, до всіх.

2. Интересные лоты

1. Стартовий пістолет stalker2914 абсолютно новий в комплекті все що на фото
      3500 грн.
    2. Запускач для різібового патрона ракети Сигнал мисливця різьба М9 Виготовлений зі сталі В комплекті т...
      790 грн.
    3. (в наличии 15 шт.)
      Магазини підходять до всіх перечислених моделе BLOW TR-92, CARRERA GT-50 , GT-60, GTR-77.
      350 грн.
    4. Сигнальний пистолет Рэтэй 80 на запчасти.Спусковой механизм работает
      1000 грн.
    5. (в наличии 2 шт.)
      Запускач для різібового патрона ракети Сигнал мисливця різьба М8 Виготовлений зі сталі
      650 грн.
  3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    66
    Лоты
      на продаже:
    31
      проданные:
    112
    Подождём пока снова появится на форуме. По ходу не только у вас к нему претензии.

4. Зрозумів.
    Значить - "нацарював скільки зміг і втік"?...

Wadospyro и Элинар нравится это.
  5. TEMPOS

TEMPOS Gefreiter

Нарізав різьбу

Volynyaka нравится это.
  6. Volynyaka

Volynyaka Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    508
    Лоты