Ответ: Лісок Ось послухав Камрада Лесика і походив по лісочку.Прошу просвітити від чого воно все та оцінити(знаю що мало коштують але..)такі ось знахідки:
Ответ: Лісок Вибачайте за фотографії(телефон).Ще така цікава пряга скільки коштує і чія вона?( "вусика" відломані збоку лежать на фотографії)
Ответ: Лісок На первом скане,- пряжки и крепёжные рамки с подбородочного ремня (пикенхельма),- германский кожаный или фетровый или металический шлем 1-й мировой.
Ответ: Лісок на осінніх канікулах випало трохи більше часу і я із камрадами вирушив у лісок,цьго разу на німецькі позиції ПМВ.минуло уже декілька годин від початку пошуків а знахідки лише одні кулі та гільзице починало порядком виводити із себе, але згодом я натрапив на 6 підков від арабських ваговозів і тут понеслось
Ответ: Лісок Саме дивне те що ці місця ми пробивали у же багато раз а знахідки почали показуватись тільки тепер
Ответ: Лісок Знахідки не дуже погані але як на 6 підков повинно бути більше,от ми і вирішили на другу Суботу розкопати блін який стоїть поблизу цьго місця.