Сьогодні, 8 травня, на передодні свята "Дня Перемоги", пошуково-патріотичні організації Меморіал (Оржиця) та Щит (Лохвиця) за підтримки місцевих голів органів самоврядування та спонсорів було проведене урочисте перепоховання залишків 4 невідомих бійців, які були знайдені на території с. Луговики, Чорнухінського району до братської могили, яка знаходиться біля будинку культури села Луговики. Шлях бійців прив'язаний до страшних подій вересня 1941року, Південно-Західного фронту генерала М.Кирпоноса. На жаль смертних медальйонів при них виявлено не було, тому вони назавжди залишаться для нас невідомими, але не незабутими. Пам'ять про них, воїнів, які не знаючи страху, знаходячись у повному оточенні ворога боронили нашу землю на смерть. Найменше, що ми можемо для них зробити це провести у останню дорогу з усіма почестями. Честь і вічна пам'ять героям. Війна не закінчиться, поки не буде похований останній солдат.
Вiтаю. Моя незвичайна мрiя, вже декiлька рокiв збираю з нуля легендарну вантажiвку ГАЗ-АА всiм знайому пiд назвою "полуторка". Щоб зiбрати передню пiдвiску нiяк не можу знайти одну передню ступицю (на фото). Багато хто з вас друзi копаэ по вiйнi i можливо попадеться, то будь ласка звертайтеся, домовимося. Взагалi, якщо не важко, то скидайте фото невiдомих вам копаних автомобiльних запчастин. Хочу свою мрiю присвятити людям, якi вiддали своэ життя в тi трагiчнi часи 1941 - 1945. Наперед дякую! найдени ще и такие запчасти
Всем Доброго Вечера коп такой бил севодня лес 3 подкови какайта штука не понятная 1936 год хтось можеть нает отчего подскажите будласка С.УВАЖЕНИЕМ
Простите меня, что поднимаю старый вопрос, но очень интересно, какие на этих манерках клейма. И да, внутри они красные, или черная эмаль?С ув)
Зеленые внутри. Как и снаружи. Конкретно эти две. На той что выше MN43. на меньшей не помню. Но скорее всего что тот же производитель. Там клеймо выпуклое