Вітаю спільноту! Пропоную придбати ніж Les George MK3 MagnaCut - FDE DLC Останнім часом ножі від Лес Джордж набули у нас особливої популярності. Можливо через те, що в нього невеликий асортимент моделей, що виготовляються на власному виробництві, з такою ж самою увагою до деталей - як і його дорогі кастоми. Кожна модель із доволі простим, зрозумілим дизайном, та безкомпромісною надійністю. В осьовому стоять широченні шайби, на клинку проста та зрозуміла шайба для відкриття, а сам клин виготовлений з Магнакату, твердістю 63HRC та покритий DLC покриттям кольору FDE (пісочного кольору). Cвоїм дизайном ніж завдячує американській моделі штик-ножа М3 з другої світової війни. Руківʼя виготовлене з титану. Ножі виготовляються обмеженими партіями в США. Ніж новий, оригінал, в повному комплекті, привезений з США Загальна довжина: 216 мм; Довжина клинку: 95 мм; Товщина клинку: 4 мм; Механізм відкриття, замок: Frame Lock; Сталь: Magnacut; Покриття/обробка леза: DLC; Матеріал руків’я: Титан; Кліпса Магнітна, 1-позиційна; Країна походження: США; Вага: 141 г. Також можу привезти ніж на Ваше індивідуальне замовлення, звертайтесь в ПП! Для швидкого звʼязку пишіть в Телеграм Мої інші теми: Microtech Hera II Outbreak Microtech LUDT Gen III Natural Clear Tanto Piratech Kraken CPM-S90V Viper Turn Lava Carbon Fiber & Titanium M390 Spyderco Paramilitary 2 CPM-20CV Exclusive Kunwu Knives PULSAR Elmax Diamond Textured Titanium Ka-Bar Short Tanto Kraton (Ножни з Kaydex) Cold Steel Recon Tanto SK-5 Cold Steel SRK Compact SK-5
Ніж отримав нового господаря. Всім дякую за увагу. Можу привезти цей ніж, або любий інший під замовлення з США. Підписуйтесь на мій акаунт тут, або в Телеграм-каналі Knife Culture UA, щоб знати про всі оновлення першими.